Президент України Володимир Зеленський поспішно привітав Джо Байдена з перемогою на виборах президента США. Привітання розміщено лише в Twitter українського лідера.

Читайте Знай в Google News!

"Привітання Джо Байдену і Камалі Харріс! Україна з оптимізмом дивиться в майбутнє стратегічного партнерства зі Сполученими Штатами. Україна і США завжди співпрацювали у сфері безпеки, торгівлі, інвестицій, демократії, боротьби з корупцією. Наша дружба стає тільки міцніше!"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Слідом за президентом з вітаннями поспішив його помічник Андрій Єрмак. Про це він анписав на своїй сторінці у facebook.

"Вітаю Джо Байдена та Камалу Гарріс із перемогою! Наші країни розділяє океан, втім нас нерозривно об’єднують спільні цінності та прагнення захищати та просувати свободу і демократію. Будемо раді бачити вас у Києві!"

Поспішність команди Зеленського можна зрозуміти - у разі, якщо Байден дійсно переможе - проблем буде вистачати і без запізнілого привітання. Як не крути, а з Трампом було б куди простіше.

Але подібний крок навряд чи можна назвати доречним. Вибори ще не закінчилися, м'яко кажучи. А кому тегнуть Трампа в коментарях під цим постом - завжди знайдеться.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленський терміново примчав на Донбас - звільнення близько: "Відбудеться обов'язково..."

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського представили план для України до 2030 року: доведеться надолужити.

Знай.uа писав, Зеленський мріє тільки про одне: Геращенко розкрила таємні бажання президента.