Слідом за президентом України Володимиром Зеленським, стало відомо, що також глава Міністерства фінансів Сергій Марченко і глава офісу президента Андрій Єрмак захворіли коронавірусом.

Про те, що Єрмак отримав позитивний результат тесту, стало відомо з його останньої публікації у соціальній мережі Facebook. Про те, що Марченко захворів — повiдомила нардеп Ірина Верещук у коментарі організації АвтоЄвроСила.

Читайте Знай в Google News!

"Ми звернулися до міністра фінансів. З'ясувалося, що він захворів і сьогодні на лікарняному. Однак я мала з ним розмову по телефону, ми проговорили всі делікатні моменти", - сказала Верещук.

А Єрмак же піде на самоізоляцію, він почав публікацію зі слів, що під кінець робочого дня отримав занадто "позитивні" новини. "На цьому тижні запланована відеозустрічка радників лідерів нормандського формату. Це один з найважливіших моїх пріоритетів, тому часу хворіти немає зовсім", — додав він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому, глава ОП планує працювати в звичному режимі, не сповільнюючи темп. Він закликає всіх не допускати недбалого ставлення до карантинних правил. Слід носити маски і мити руки, а також дотримуватися дистанції, зберігаючи спокій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, президент України Зеленський заразився коронавірусом, - ЗМІ.

Як повідомляв "Знай.ua", Шмигаля "заразили" без його відома: помічниця викрила фейк про прем'єру.

Знай.ua писав, нардеп зірвав маску з Порошенком у центрі Києва: "Теща вмирає, а піар - за розкладом"