Відеоблогер Сергій Корнак продовжує розбиратися в тому, скільки ж українських громадян вірять нашим політикам. Цього разу Корнак вирішив дізнатися, яка кількість українців довіряють народному депутату і лідеру фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Відповідне відео Сергій Корнак опублікував на своєму каналі в YouTube.

Блогер підкреслив, що Тимошенко була прем'єр-міністром, сиділа при Вікторі Януковичі, а звільнена була при Революції Гідності. За його словами, народний депутат все життя перебуває в політиці.

Також Корнак уточнив, що партія "Батьківщина", лідером якої є, якраз таки, Юлія Тимошенко, - найстаріша фракція.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

За його словами, в Україні будуть міняти прем'єр-міністра, оскільки Денис Шмигаль нібито не гідний займати таке крісло. Корнак вважає, що "це маріонетка, яка доведе країну до кошмару". Що стосується Тимошенко, то блогер вважає, що підтримка Олега Ляшка-ганебна.

Скріншот до відео Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео Сергія Корнака в YouTube

"Це якийсь був зашквар і дике Приниження. Не повинні люди так хапатися за бабки і вести себе так підло, принижено", - вважає відеоблогер Сергій Корнак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Крім того, блогер вважає, що в крісло прем'єр-міністра, найбільше, підійде колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі. Але Сергій Корнак розуміє, що Саакашвілі в політику точно не пустять.

При цьому він вважає, що лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко може стати самостійним гравцем в нашій країні, який нібито буде вести свою гру.

Правда, багато хто відзначали залежність лідера БЮТ від олігархів - раніше Юлія Тимошенко не раз була помічена на зустрічах з багатіями, також в політичному суспільстві курсували чутки, що на кожні вибори Тимошенко виділяють гроші різні олігархи.

Нагадаємо, що блогер і підприємець Сергій Корнак розповів, що собою являє спікер Верховної Ради Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підприємець Сергій Корнак здивувався, що президенту України Володимиру Зеленському довіряють 42% українців.

Також "Знай.ua" писав, що відеоблогер Сергій Корнак прокоментував бюджет, який нещодавно прийняли в українському парламенті на наступний рік.