Колишній глава офісу президента Андрій Богдан, який славиться пристрастю до нічних клубів і гучними висловлюваннями про політиків, різко відреагував на новину про захворювання голови Верховної Ради Дмитра Разумкова на коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

Так, у коментарях під постом Разумкова в Facebook колишній глава ОПУ написав: "У вас там шо? Коронавірусне кубло?"

Варто відзначити, що користувачі соцмережі розділилися на два табори у своїх оцінках коментаря Богдана. Деякі сприйняли це з гумором і схваленням, а інші почали його критикувати, нагадавши, що від Covid-19 ніхто не застрахований.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Володимира Зеленського, який нещодавно підхопив коронавірус, закликали пройти лікування зі звичайними українцями. Таким чином, президент повинен на власні очі побачити, що відбувається в лікарнях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на другий день після того, як у президента Володимира Зеленського виявився позитивним тест на Covid-19, хвороба наздогнала і спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський запропонувати українцям боротися з коронавірусом за допомогою вітамінів.

Також портал Знай.uа писав, що перша леді Олена Зеленська розповіла, як почувається Володимир Зеленський, який 9 листопада отримав позитивний результат тесту на коронавірус.