Лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко прокоментував скандал з Конституційним Судом України, розповівши, чи вийде наша країна з цієї кризи. За його словами, КСУ приречений і варіант тільки один: політичний і суспільний тиск.

Про це Микола Томенко повідомляє на своєму каналі в YouTube.

Український політик розповів, що потрібно робити Конституційному Суду, щоб закрити скандальне питання. За його словами, необхідно голові КСУ покинути свою посаду.

"Ті люди, особливо голова Конституційного Суду, який чітко показав, що він є абсолютно непрофесійно підготовлений, він не має права бути на цій посаді. Він пише заяву про відставку. Базові люди, які потрапили в скандальні речі, вони повинні написати заяву про відставку", - заявив Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

На його думку, неможливо відправити всіх суддів Конституційного Суду у відставку, оскільки є, як мінімум, 4 суддів, які працюють адекватно.

Він також згадав, що свого часу Петро Порошенко пообіцяв суддям, що їх ніхто і ніколи не зможе зняти з посади, а також що вони отримують космічні зарплати.

Скріншот до відео з каналу Миколи Томенка в YouTube
Скріншот до відео з каналу Миколи Томенка в YouTube

На думку Томенка, це була помилка Порошенка, який, у свою чергу, за допомогою конституційної реформи, встановив величезну зарплату главі КСУ. Далі він сказав, що потрібно зробити, щоб Конституційний Суд працював нормально і повноцінно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Погані статті потрібно прибрати. Сьогодні потрібно підчистити і зробити адекватний закон Про Конституційний Суд і внести до розділу 12 відповідні зміни. Люди, у яких теща з Донецька все купує, родичі в Криму все купують, вони потрапляють в такі конфліктні речі", - зазначив Микола Томенко.

Нагадаємо, що політик Микола Томенко показав унікальність "олігархічно-феодальних виборів-2020".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Микола Томенко обурився прийнятим бюджетом на наступний рік.

Також "Знай.ua" писав, що політик Микола Томенко прокоментував скандал під КСУ.