Український політик і лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко розповів, що він думає про карантин вихідного дня, який ввели в нашій країні. Він вважає, що потрібно скласти чіткий протокол з певними обмеженнями, яких потрібно дотримуватися.

Про це Микола Томенко повідомляє в інтерв'ю на каналі "Politeka Online" в YouTube.

На його думку, український уряд, який ввів карантин вихідного дня, не зможе забезпечити це для всіх. Тому Томенко вважає, що потрібно скласти певний протокол з обмеженнями, яких потрібно буде всім дотримуватися.

"Це абсурд, не потрібно закривати, а просто обмежити і сказати, що така-то кількість, а якщо ми побачили, що кількість така більша, то ми вас оштрафували або закрили. Немає в сільських школах можливості на високому рівні проводити дистанційне навчання", - підкреслив Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Тому, каже український політик, потрібно чітко розписати: сфера діяльності, кількість людей і так далі, і всього цього дотримуватися. Томенко також вважає, що потрібно дотримуватися чітких правил для людей і уряду.

Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube

"Потрібно карати всіх. У моєму будинку у мене захворіли люди на одному з поверхів і частина членів цих сімей, які захворіли, вони кажуть: "Ми ж не захворіли". Вони не просто ходять, вони без масок ходять. Я ж не буду йти битися до них і розповідати", - говорить український політик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

За його словами, якщо люди захворіли, то вони повинні дотримуватися певних правил. Також лідер партії "Рідна країна" вважає, що зараз важливий контроль над приписами, ніж зробити жорсткі приписи, які ніхто не буде виконувати.

Нагадаємо, що політик Микола Томенко прокоментував бунт, який влаштували під стінами КСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", політик Микола Томенко розповів, чи можна звільнити всіх суддів КСУ.

Також "Знай.ua" писав, що депутат Ірина Верещук прокоментувала введення карантину вихідного дня в Україні.