Політичний відеоблогер Сергій Корнак поділився даними проведеного ним опитування про довіру різним представникам і органам влади.

Так, згідно з даними блогера, президенту країни довіряють 43 відсотки респондентів — більше, ніж будь-кому б то не було.

«Аналізуючи, наприклад, Фейсбук, я бачу, скільки є спаму про Зеленського. Його фотографії зі солодкими противними постами. Зайдеш в коменти — всюди смайлики та сердечка, люди не пишуть. Це все боти », - так Корнак оцінив досить низький рівень підтримки глави держави.

Він вважає, що діяльність ботів орієнтована на одного глядача — самого Зеленського, оскільки він часто переглядає коментарі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Дмитру Разумкова, спікеру парламенту, довіряють 20 відсотків передплатників Корнака — але не сам Корнак:

«Разумкову я не вірю, він прийшов на хвилі «зелених». Він розумний і розуміє, що це все зашкваренная команда і треба від них дистанціюватися. Але насправді він така ж кон'юнктурна людина, без батьківщини та прапору».

Рівень довіри Юлії Тимошенко ще нижче - 9 відсотків.

«Вся ця команда Порошенко, Юля, олігархи — набрали 8-9% довіри, так воно і є. Добре, що ми все розуміємо, що Порох і товариші — це зло для України, це люди, які не хочуть процвітання народу», - коментує цей факт оглядач.

Також він атакував проросійських політиків, назвавши маренням їх обіцянку надати Україні російську вакцину проти коронавірусу. Сергій Корнак нагадав: майже тридцять років — весь час української незалежності — ці люди стояли при владі, і саме вони винні в сьогоднішньому положенні справ.

Рівень довіри Верховній Раді в цілому виявився рекордно низьким — чотири відсотки.

«При 4 відсотках довіри до ВР ми все з вами розуміємо, що це просто збіговисько продажних людей. Така Верховна Рада не повинна існувати», - резюмував Корнак.

Цей блогер отримав акредитацію у Верховній Раді.

Повідомлялося про зараження спікера ВР Дмитра Разумкова коронавірусом.