Український політик і лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко зробив офіційну заяву і звернув увагу на нинішній уряд. Він також закликав команди об'єднатися, щоб бути готовими до дострокових виборів.

Про це Микола Томенко повідомляє на своєму каналі в YouTube.

За словами українського політика, його партія вважає, що в нашій країні сталася навіть не криза, а справжня катастрофа. Також він вважає, що в нашій країні немає монобільшості, а Кабінет Міністрів все ще не затвердив план дій у парламенті.

"Наша команда сьогодні визначає ситуацію в країні як катастрофічну. В Україні немає відповідальної парламентської більшості, а уряд досі не зміг затвердити програму дій у Верховній Раді і визначити стратегію", - підкреслив Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Тому він звернувся до деяких команд і запропонував їм возз'єднатися, щоб створити окрему партію під назвою "Український блок". За його словами, ця партія необхідна для того, щоб приготуватися до дострокових виборів.

"Ми звертаємося до ідеологічно близьких команд з пропозицією сформувати об'єднання патріотичних, Неолігархічних політичних сил "Український блок" для підготовки до дострокових виборів", - закликає Микола Томенко.

Скріншот до відео з каналу Миколи Томенка в YouTube
Скріншот до відео з каналу Миколи Томенка в YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Український політик вважає, що в нашій країні потрібно зібрати новий парламент. На його думку, зі старим парламентом не можна вирішити нагальні проблеми, які є зараз в Україні.

"Якщо не ми з вами, то хто готовий захистити сьогодні український народ і готовий підтримати українську державу в непростих умовах пандемії коронавірусу? Закликаємо всі патріотичні сили до спільного діалогу, до спільного об'єднання і до спільної роботи в інтересах людини і України", - заявив Микола Томенко.

Нагадаємо, що політик Микола Томенко прокоментував скандал з Конституційним Судом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", політик Микола Томенко висловив свою думку щодо держбюджету.

Також "Знай.ua" писав, що Микола Томенко розповів про те, що судді КСУ дуже ласі на хабарі.