У США продовжується підрахунок голосів виборців на позицію президента країни. Останні підрахунки свідчать про перемогу кандидата від демократичної партії, Джо Байдена. Чинний президент США, одіозний Дональд Трамп продовжує заперечувати перемогу супротивника.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: американське видання The Philadelphia Inquirer.

Ця передвиборча кампанія була напрочуд напруженою, Байден здобув мінімальний розрив для перемоги. Разом із тим, Трамп продовжує працювати з окремими штатами задля розхитування ситуації.

Дональд Трамп, скріншот з відео
Дональд Трамп, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Під прицілом штат Пенсильванія, у якому переміг Трамп, на думку чинного президента. Так трапилося, що цього року США мало рекордну кількість виборців, які голосували поштою. За правилами, окрім власне волевиявлення, кожен громадянин США, який обрав голосувати поштою, має підтвердити себе через надання паспортних даних. Не всі виборці зуміли це зробити, а тому голоси людей, які не надали дані, мусять бути дискваліфікованими.

Суд штату присудив подовжити можливість людей додати свої дані, щоб їхні голоси змогли порахувати. Якщо всі жителі штату зможуть це зробити, то різниця зменшиться з 0,8 до 0,5 відсотків, що, за законами країни, дасть можливість повністю перерахувати усі голоси виборців. Якщо перерахунок покаже, що в результаті таки переміг Трамп, це зможе вплинути на фінальні результати по всій країні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибори в aСША: у Байдена абсолютний рекорд, оскаженілий Трамп йде до суду

Як повідомляв портал Знай.u, в Україні відстежували процес виборів президента в Сполучених Штатах Америки.

Також Знай.ua писав, в Америці спалахнув справжній скандал з Дональдом Трампом і Джо Байденом.