Анастасія Зінченко, яка навесні 2020-го не захотіла їхати з Ухань через собачку, вже встигла повернутися на батьківщину і прийняти пропозицію руки і серця від голови Держміграційної служби Максима Соколюка. Як відомо, в момент знайомства з Настею 43-річний чоловік був одружений і виховував двох дітей.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно дівчина поділилася на своїй Instagram-сторінці зворушливою новиною – у пари з'явився ще один малюк на ім'я Вольт. Зінченко розмістила щасливі кадри з коханим і маленькими собачками.

"П'ятниця 13 принесла нам нового члена сім'ї ❤️ Як же давно я чекала на цей день!!! Цього цуценя ми запланували ще в червні, що хочемо ще такого ж як Мішель але хлопчика. І весь цей час я чекала коли він підросте і зможемо його забрати.

Сьогодні вранці я зібралася за п'ять хвилин і мчала на зустріч цьому малюку🥳 Трохи переживала як відреагує Міша, але все пройшло дуже спокійно і вони стали відразу друзями. Я думаю, що Мішель йому розповіла як я за нею доглядаю, яке у неї цікаве життя і безліч поїздок по всій Україні, як я боролася за неї і не залишила, і саме через це малюк розслабився і відчув, що він у надійних руках люблячих і дбайливих батьків❤️ Приємно познайомити з цим світом нашого малюка на ім'я Вольт 🐶", - написала Настя.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Настя з собачкою заробляла в Китаї на танцях go-go: з'явилися гарячі фото коханої глави ДМС.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина глави міграційної служби вперше прокоментувала його роман з "Настею з собачкою".

Також портал Знай.uа писав, що українка з собачкою показала важкий шлях з Уханя додому.