Львівський мер Андрій Садовий підвів підсумки першого дня так званого "карантин вихідного дня". Варто нагадати, що раніше Львівська міська рада відмовилася виконувати волю Кабміну і не стала вводити у Львові вихідний на суботу та неділю.

Читайте Знай в Google News!

Однак львівська поліція, з волі уряду, склала в суботу, 14 листопада, десятки адмінпротоколів на місцевих підприємців, які вийшли на роботу - мова йде насамперед про ринки і дрібні кафе. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

"Ми розуміємо, що поліція робила свою роботу, ми не маємо до них претензій, вони люди підневільні, а ми робили свою роботу. Але ми маємо достатньо підстав вважати, що всі ці протоколи буде оскаржено в судах і буде визнано недійсними", - заявив у суботу ввечері Андрій Садовий, і закликав звертатися до міськради всіх львівських підприємців.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Публікація Андрія Садового, скріншот: Facebook
Публікація Андрія Садового, скріншот: Facebook

За його словами, в суботу юристи мерії обробили кілька телефонних звернень і близько 50 разів безпосередньо виїжджали на місця, де виникали суперечки між копами і підприємцями. У мерії зібрали інформацію про більшість оштрафованих підприємців і мають намір оскаржити складені копами адмінпротоколи в судах.

"Друзі підприємці, чиїх протоколів у нас немає, будь ласка, залиште їх в нашому центрі в міській раді. Будемо допомагати оскаржити", - додав Садовий.

Варто також нагадати, що у Львові в неділю, 22 листопада, пройде другий тур виборів, де за крісло нового мера боротимуться чинний мер Львова Андрій Садовий та ексголова ЛОДА Олег Синютка.

Раніше повідомляли, київський ресторан взяв у заручники активістів, поліції довелося ламати двері: "Якщо карантин - то для всіх".

Як повідомляв Знай.uа, підопічних Порошенка підловили на ганебному занятті в розпал карантину: пихкали і потіли за закритими дверима.

Знай.uа писав, розлючена українка показала справжні "розсадники" пандемії: "Не пройти, ніде припаркуватися".