Експрезидент Петро Порошенко різко висловився про карантин вихідного дня в Україні і навів у приклад розвинені країни світу. Там уряд компенсує місцевому бізнесу втрати від локдауну.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

За словами Порошенка, українці просто не матимуть за що купити їсти і оплатити квартплату і комунальні послуги такими темпами.

Порошенко // www.facebook.com/petroporoshenko
Порошенко // www.facebook.com/petroporoshenko

"В усьому світі, коли оголошують локдаун, уряд компенсує місцевому бізнесу втрати від локдауну. Бо люди мають їсти, люди мають платити за квартиру. І ви уже 9 місяців знущаєтеся над людьми! Вони говорять про локдаун і забувають казати про гроші. Це – тотальна некомпетентність, дилетантство та невігластво. І ми маємо захистити українців. Бо більше нема кому", - зауважує Порошенко.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще
Також Петро Олексійович наголошує, що влада має повернути вилучені із коронавірусного фонду 40 млрд, закупити й обладнати кисневими станціями та концентраторами кожне ліжко, забезпечити засобами захисту кожного лікаря, вчителя, вихователя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин вихідного дня скасують? Петиція українців набрала потрібну кількість голосів.

Як повідомляв Знай. ua, поки українці терплять "вихідний карантин", Зеленський пише подкаст з Феофанії: "До чого тут Україна?"

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.