Ведучий, історик, а також співголова Громадської ініціативи "Права Справа" Дмитро Снєгирьов розповів докладно, що собою являє новий президент США Джо Байден. Також він пояснив, ким новий глава Білого дому є саме для нашої країни.

Про це Дмитро Снєгирьов повідомляє на каналі "Политика Наизнанку" в YouTube.

"Зараз в українських і світових ЗМІ Джо Байдена малюють мало не яструбом війни, який, прийшовши на зміну Трампа, змусить Російську Федерацію рахуватися з позицією Сполучених Штатів щодо питання повернення і окупованих територій Донбасу і анексованого Криму", - підкреслив ведучий.

Він також згадав реакцію США, коли Джо Байден, перебуваючи на посаді віце-президента, в команді Барака Обами, він показував далеко не войовничу позицію щодо підтримки України.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Свого часу навіть Трамп заявив, що за часів Барака Обами єдина допомога з боку Сполучених Штатів Україні – це були подушки і ковдри. Відповідно, за часів Трампа Америка почала постачати військову споруду", - підкреслив Дмитро Снєгирьов.

Історик розповів, що Джо Байден з'явився на світ в 1942 році в католицькій родині. За словами блогера, в 2000-х роках Байден був проти одностатевих шлюбів, але вже в 2010 році провів весільний обряд між гей-парою співробітників Білого дому.

Скріншот до відео з каналу "Политика Наизнанку" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "Политика Наизнанку" в YouTube

Крім того, Джо Байдена вважають автором договорів про нерозповсюдження стратегічного озброєння. Сам же ведучий вважає, що українцям не потрібно стежити за результатами виборів у США, а боротися за свою країну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Нам потрібно зосередитися не на результатах виборів президента Сполучених Штатів Америки, а на питаннях об'єднання української нації, ми повинні перетворитися з об'єкта в суб'єкт, і в цьому питанні ми повинні і маємо право вимагати допомоги від нового президента Америки Джо Байдена", - підкреслив ведучий.

Нагадаємо, що ведучий Дмитро Снєгирьов розповів про те, що Андрій Єрмак хоче зробити з Донбасом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", історик Дмитро Снєгирьов розповів, чи накриє нашу країну другою хвилею пандемії коронавірусу.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий та історик Дмитро Снєгірьов розповів про скандальні рішення КСУ.