Президент Російської Федерації Володимир Путін подовжив економічні санкції проти України. Відповідні заходи були запроваджені у відповідь на санкції, які Україна наклала на Росію після анексії Криму.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний документ було розміщено на офіційному інформаційному правому порталі РФ.

"Ухвалюю продовжити з 1 січня по 31 грудня 2021 дію окремих спеціальних економічних заходів", - йде мова в указі президента.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто додати, що цим же документом подовжуються і контрсанкції проти низки західних країн, у тому числі й країн-членів Європейського союзу та НАТО.

"У березні 2014 року у зв'язку з ситуацією в Україні Європейський союз і низка країн, включаючи США, Канаду, Австралію, Японію, Швейцарію, Нову Зеландію, Ісландію почали вводити санкції щодо Росії. Зокрема, з'явилися санкційні списки російських фізичних і юридичних осіб. Обмежувальні заходи передбачали заборону на в'їзд, заморозку рахунків. Крім цього були введені так звані секторальні санкції: активи компаній, які підпали під них, не заморожувалися, однак накладалися обмеження на середньо- і довгострокове кредитування", — стверджують у російському пропагандистському інформаційному агентстві ТАСС.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін серйозно хворий: стало відомо про патологію, недуга прогресує.