Білоруський президент Олександр Лукашенко, легітимність якого багато держав світу поставили під велике питання, встиг поспілкуватися з медиками Мінської 6-ї лікарні. У цій установі надають допомогу хворим на коронавірусну інфекцію.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Пульс України".

Олександр Лукашенко відвідав так звану "червону зону". Увійшов він туди без маски і рукавичок і лише після діалогу з лікарями одягнув на себе респіратор. Гумові рукавички він надягав так і не став, а зі співробітником установи просто ручкався.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Лукашенко без маски відвідує лікарню де лежать хворі. Може і не прийдеться йти самому?!", - пишуть у Telegram-каналі "Пульс України".

У підсумку білоруський лідер вперше за пандемію показався на публіці в захисній масці. Додамо, користувачі інтернету засудили, що президент звертався до жінки-медика на "ти".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Олександр Лукашенко пообіцяв піти з поста президента Білорусі.

Як повідомляв Знай.uа, луцького терориста Максима Плохого терміново везуть до Львова.

Знай.uа писав, священики наклали анафему на Лукашенка і відлучили його від церкви: "Геноцид народу".