Зі Сполучених Штатів Америки прийшли вельми цікаві новини. Так, дружина поки ще чинного президента Дональда Трампа Меланія, за інформацією деяких джерел, планує написати мемуари про життя в Білому домі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Page Six, журналісти якого посилаються на власні джерела.

Меланія Трамп фото Twitter
Меланія Трамп, фото Фото: Arlington National Cemetery

"Меланія збирається написати свої мемуари про Білий дім. І це її шанс заробити власні гроші", - заявило джерело журналістів.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Є інформація, що перша леді США вже консультувалася стосовно написання книги. Так, співрозмовник видання особливо підкреслив, що американський президент Дональд Трамп навіть підтримав її ініціативу.

Дональд Трамп, фото YouTube
Дональд Трамп, фото YouTube

Однак не варто забувати і про ті чутки, що Меланія Трамп планує подати на розлучення відразу після того, як її чоловік складе повноваження лідера держави.

За словами інсайдера, написання книги стало б для Меланії можливістю отримати самостійний дохід. Джерела видання зазначили, що сам Дональд Трамп підтримує бажання дружини, а події в її викладі "могли б коштувати великих грошей".

"Вона не піде так тихо, як ви могли очікувати", — додало одне з джерел.

Варто також нагадати нашим читачам, що нинішні перегони за пост президента США були надзвичайно інтенсивними. До фінішу кандидати від обох партій прийшли практично з однаковими результатами. Щоправда, Джо Байден, кандидат від демократів, отримав перевагу і перемогу.

Дональд Трамп продовжує заперечувати програш. Він вважає, що в деяких штатах потрібно провести перерахунок - нинішній президент сподівається, що саме він зумів відірватися з мінімальною перевагою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, емігрант з Києва та очевидець Голокосту: кандидат у держсекретарі США розповів про українське коріння.

Як повідомляв Знай.uа, 2020 "зламав" навіть Оксфордський словник: не зміг виділити найважливіше слово року.

Знай.uа писав, Трамп призначив винуватців свого програшу на виборах: досі не може змиритися.