Українцям знову розповіли про героя, який захищає Батьківщину на окупованому Донбасі. Олександр з позивним "Прапор" у війську вже досить давно.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці ООС у соціальній мережі Facebook.

Чоловік служить за батьківщину ще з 1994 року, і за ці роки зміг стати справжнім військовим, професіоналом своєї справи.

За час служби змінив безліч Посад, а також рід свого війська. На фронті воював у складі окремого підрозділу радіотехнічних військ Повітряних сил.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дружина ставиться з розумінням до улюбленої справи чоловіка, хоч вони і не бачаться по кілька місяців. Сама жінка десять років віддала армії, а син всього три роки за контрактом.

Військовий Олександр, фото: Facebook ООС
Військовий Олександр, фото: Facebook ООС

"Те, що зв'язок на війні є надзвичайно важливим - не просто слова. Коли йде бій, втрата зв'язку-це втрата управління підрозділами. Тому своєю справою я займаюся з максимальною віддачею. Часто і під обстрілами доводиться відновлювати зв'язок. Основне бойове завдання зв'язківця-максимально швидко виявляти розриви, неполадки і усунути їх. І при облаштуванні нових позицій-роботи вистачає" - розповідає чоловік.

Навіть незважаючи на те, що він стільки років віддав військовій справі, досі Олександр намагається не пропускати жодного тренування, і відвідує всі курси і навчання, адже, технології постійно розвиваються, і потрібно бути в курсі всього.

Нагадаємо, командир Мі-8 мріяв літати над мирним небом, але потрапив у зону ООС: "За мир потрібно боротися"

Як повідомляв Знай.ua історія загиблої кулеметниці яни Червоної, яка на Донбасі знайшла улюбленого " пітбуля""Ось це романтика, а не вся ця ваша ваніль"

Знай.uа писав, мужній харків'янин з позивним "Барбариска" проміняв мирне життя на захист Батьківщини: "Мало не залишився без голови"