У програмі «On Target з Капітаном Гарі Табах» російський опозиційний політик і громадський діяч Дмитро Гудков розповів, чого хоче президент РФ.

Гудков вважає, що бажання та мотиви Путіна зрозуміти дуже легко: це просто вічне правління. Як він каже, зараз президент РФ має загрозу навіть для особистої безпеки, а відтак втриматися на своєму місці – головне для нього.

«Якщо він втратить владу, то з одного боку, на нього чекає Гаага, а з іншого боку - почнуть мститися ті, кого він знищив до цього», - міркує політик.

Він зазначає, що Путін має свої інтереси і вони не відповідають інтересам Росії та її еліт. Також Гудков додає, що популярність президента падає, режим з часом зруйнується і його вже ніхто не буде підтримувати. «Все, що Путін робить - це суто для утримання влади, а для цього потрібно головних опонентів посадити, вбити, отруїти або видавити з країни, а журналістів треба теж всіх знищити», - констатує політик.

Тому Гудков висловлює надії на будівництво нової Російської Федерації навіть зі старими елітами, які вже не підтримують Путіна і прийдуть з покаянням.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гудков заявив, що був прихильником інтеграції Росії у світову цивілізацію.

Також Знай.ua писав про те, що Бортник прокоментував заяви Путіна та Зеленського щодо один одного.