Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, позуючи в студії ранкового шоу "Твій день" на телеканалі "1+1".

Так, артистка приміряла білосніжну сукню з глибоким декольте і принтом лимонів, доповнивши стильний образ намистом з масивним кулоном у вигляді золотого серця.

Зірка зробила спільне селфі з хореографом Владом Ямою, ведучими Русланою Писанкою та Іриною Ванниковою, ніжно посміхаючись на камеру. При цьому Ольга трепетно подякувала за теплий прийом, зізнавшись, що її крім інтерв'ю смачно нагодували.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Дякую за чудовий настрій у студії @tviyden_official на @1plus1_ua !🍋🌞"

Фолловери не пройшли повз: "Там де ви, Оленька, там завжди чудовий настрій🔥 🔥 💯 💯 🤩 🤩 💞 і гармонія👏 👏", " ви супер!!!👏 ","Дякуємо! Чекаємо 💛🍋💛", "Крутий випуск сьогодні👏Дві легендарні актриси, гарні господині та красуні разом приготували обід, цікаво поспілкувалися. Так було щиро, весело, цікаво, атмосферно! Ольга-неймовірна, така чарівна! А яка сукня гарна, з🍋🍋🍋, дуже стильно і вишукано!🔥", "Легенда Українського кіно ! Обожнюю Ольгу В'ячиславівну 👏😍".