Чи вдасться Володимиру Зеленському знову перемогти, якщо будуть дострокові президентські вибори? На це питання відповів український політичний оглядач, блогер Руслан Бізяєв у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина».

Гість програми пояснює, що президентська влада не зосереджується в руках однієї фігури, вона не може знати і контролювати все не лише в Україні, але й ніде у світі. Як він каже, це насправді ціла структура. «На мій погляд, Зеленський поставив не на тих кадрів. І ці люди фактично ведуть його в глухий кут», - стверджує Бізяєв.

За словами експерта, оточення президента завіряє його у відсутності проблем у державі. Натомість сам Зеленський, каже Бізяєв, стратегії цих людей довіряє і розраховує на гарні результати.

Щодо дострокових президентських виборів він каже так: Зеленський не має конкурентів, а тому перемога може бути за ним. Єдине, додає оглядач, - потрібно діяти вже зараз, влітку. «Єдиний варіант Зеленського зараз – це красиво піти або йти на дострокові вибори», - міркує він. На думку Бізяєва, коридор можливостей президента закривається восени, а відтак концептуальне рішення потрібно прийняти вже зараз.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бортник заявив, що Зеленський не піде на дострокові вибори.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв пояснив вигоду Європі від «Північного потоку-2».