Чи будуть в Україні вибори у близькому майбутньому? На це питання відповіла політичний астролог Поліна Павлова у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

Астролог пояснює, що в України є кілька варіантів перезавантаження - Верховна Рада, Кабінет міністрів або президентське крісло. Все ж таки вона схиляється радше у бік перезавантаження ВР, адже та, мовляв, потрапить у безвихідну ситуацію і доведеться, ймовірно, проводити перевибори вже в жовтні-листопаді.

Натомість перезапуску Кабміну чи дострокових президентських виборів Павлова не прогнозує. «Восени в Україні теж можуть бути і всередині країни якісь зміни. Я думаю, що президентські вибори все-таки будуть в строк», - каже вона.

За словами експерта, президент Зеленський може піти на другий термін, як мінімум балотуватися він буде. Водночас вона вважає, що боротьба за президентське крісло буде нерівна, чесна, а її результат – неочікуваним. Принагідно Павлова зазначає, що вже давно передбачає появу нової фігури в українському політикумі, яка і стане головним конкурентом Зеленського.

Астролог міркує, що це може бути молода дівчина або чоловік. «Я вже кілька років бачу, що в найближчі роки повинна все-таки жінка теж з'явитися при владі», - каже вона. Тим не менш, експерт запевняє, що йдеться не про Юлію Тимошенко, а про зовсім нову фігуру, готову до боротьби.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв оцінив шанси Зеленського перемогти на дострокових виборах.

Також Знай.ua писав про те, що Лупова розповіла про можливий розпуск Кабінету міністрів.