Таким чином дівчина хотіла висловити свою сексуальність і закликати інших жінок не соромитися своїх почуттів.

Американська співачка, яка виступає під псевдонімом Von, вирішила записати новий трек вельми незвичайним чином. Одного разу під час бесіди з друзями їй прийшла в голову думка записати трек з використанням вібратора. Правда, для цього їй потрібно було вивчити послідовність вібрацій і зробити музику з їх поєднань.

Дівчина почала обдзвонювати компанії з виробництва секс-іграшок і просити програмний код електронних пристроїв, але їй відмовляли. Незважаючи на безрезультатний експеримент, вона відправилася в магазин за вібратором, який записує скорочення м'язів жінки під час оргазму і через спеціальний додаток становить їх графік.

Так їй вдалося зробити діаграму коливань і перетворити їх у баси для запису нового треку, який отримав назву Action. За словами Von, її метою було показати жіночий оргазм не таким, як його бачать зовні. Вона вважає, що такий спосіб допоможе жінкам зрозуміти, чого вони хочуть самі і до чого вони можуть прагнути разом з партнером.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Після кропіткої роботи дівчина має намір закінчити Інститут музики і запису Клайва Девіса. Однак її рідні не підтримують ідею всерйоз занурюватися в музичну кар'єру. Але Von вважає, що надалі зможе записувати треки подібного характеру, завдяки яким партнери зможуть знайти ідеальні відносини.

Раніше повідомлялося, що в московському метро зняли цей фільм для дорослих. У столиці РФ парочка напідпитку шокувала пасажирів метро. Молоді люди прямо на очах у всіх спробувала зайнятися сексом у вагоні метро. Даний інцидент стався в Москві, це зняли свідки і виклали в мережу. На кадрах видно, що молоді люди явно під впливом алкоголю.

Нагадаємо, вчені пояснили крики під час інтиму, висновок вас здивує.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що вчені розкрили секрет ідеального інтиму.

Також "Знай.иа" писав про головні помилки коханців у ліжку.