Виявилося, що є засіб, набагато ефективніший за дієти і страждання в спортзалі. І робити для цього потрібно зовсім небагато - дивитися кіно.


Правда, будь-який фільм для цього не підійде - необхідний хоррор, і чим страшніше будуть події на екрані, тим більше калорій організм знищить під час перегляду. Британські вчені довели, що за 90 хвилин "страшилки" глядач може втратити більше 110 кілокалорій. Рівно стільки ж люди втрачають під час 30-хвилинного променаду. І тут головне - боятися по-справжньому.


Якщо дивитися "рубилово" і "місиво" з нудьгуючим виглядом, то нічого не вийде. Організм повинен відчувати справжнє відчуття страху. Ефект буде максимальним, якщо дивитися кіно вперше. Передбачуваність заспокоює і притуплює сприйняття того, що відбувається. І справа навіть не в сюжеті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще


Якщо люди бояться поцілунків під місяцем або пустунки Маші з мультика «Маша і ведмідь» - результат буде аналогічним. Однак експерти підказали, які фільми краще дивитися, щоб худнути, не встаючи з дивана. Отже, перший в рейтингу психологічний хоррор з Джеком Ніколсоном «Сяйво».

Після перегляду цієї кінострічки людина може втратити до 185 кілокалорій. Творіння Стівена Спілберга «Щелепи» спалює до 160 кілокалорій. А хрестоматійний жах «Той, що виганяє диявола» дозволить вивести з організму 157 кілокалорій.

Втім, те, що з'ясували британські вчені мужі, вже давно знали наші предки: «У страху очі великі». Від переляку в організм вливається кінська доза адреналіну, який спалює жирові клітини. Загалом, дивимося, боїмося і худнемо, підсумували фахівці.


Нагадаємо, відома зоряна тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров`я і спорт в соціальних мережах.

Так, сьогодні Аніта поділилася з фоловерами в Instagram чорно-білим знімком з нової фотосесії, а під ним написала великий пост про те, як має виглядати ідеальне тіло.


Як повідомляв раніше Знай.ua, група фахівців протягом 40 років стежила за здоров'ям людей і встановила, що скидання п'яти відсотків від загальної маси тіла збільшує шанси отримати перелом у три рази. Про це повідомляють ЗМІ.


Американські і канадські вчені дослідили зв'язок схуднення і зниження міцності кісток. Для цього фахівці проаналізували дані про стан кісток респондентів та їх масу тіла. Відомості вчені збирали протягом чотирьох десятків років.


Також Знай.ua писав про те, що американська співачка Келлі Кларксон, відома хітом "Because Of You", розповіла, що сильно схудла. Як виявилося, співачці вдалося скинути близько 16 кілограмів.