Новая композиция группы ТНМК стала саундтреком к украинскому фантастическому фильму "Бобот и Энергия Вселенной". Фильм был создан при поддержке Госкино посмотреть в кинотеатрах его можно с 30 августа.

"Колись наш кліп став ідеєю до створення фільму, а сьогодні герої фільму та актори зіграли у нашому кліпі", - Олег "Фагот" Михайлюта.

"Спеціально для зйомок кліпу ми повністю відтворили локацію з фільму, тож музиканти та актори наче знову повернулися у час зйомок фільму. Пісня "Друга новина", написана Олегом Михайлютою, який став і нашим саундпродюсером - це тільки одна з пісень, яка прозвучить у фільмі. Вся музика, яку ви почуєте, створена українськими музикантами", - Олексій Москаленко, генеральний продюсер.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фільм "Бобот та енергія Всесвіту" - про пригоди 12-річного Вадика, в руках якого виявляється доля всього людства. Трансформаторна будка, несподівано виявила ознаки життя, стала його другом, і разом вони вирушили на битву з всемогутнім злом - прибульцями, які вже довгий час вичікували зручний час для знищення Землі.

Режисером фільму став Максим Ксьонда. У головних ролях знімалися Віктор Григор'єв, Іванна Бородай, Ігор Мірошниченко, Володимир Ращук, Тарас Шевченко, Микола Зміївський. Бюджет фільму становить 20 млн грн, з яких половину виділив Держкіно.

бобот

Права на міжнародний прокат фільму "Бобот та енергія Всесвіту" вже купила данська компанія LevelK. У міжнародному прокаті українська картина вийде під назвою The Bobot.

Нагадаємо, відомий український режисер Сергій Лозниця отримав престижну польську премію Дракон драконів (пол. nagroda Smok Smoków) під час 58-го Краківського кінофестивалю. Про це передає Польське радіо. Варто відзначити, що режисерові вручили нагороду за всю його творчість.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", український фільм потрапив в топ кращих картин року.

Також портал "Знай.ua" раніше передавав, що голлівудський актор Роберт Патрік, зірка фільму "Термінатор-2", який зіграв роль робота Т-1000 стане головним героєм у фільмі Ахтема Сеітаблаєва "Захар Беркут"