Нещодавно в Мережі з'явилася інформація про те, що 50-річний Леонід Агутін вже давно не живе з 49-річною Анжелікою Варум і збирається розлучитися з нею заради молодої обраниці. Еліна Чага, якій приписують стосунки зі співаком, поспішила розставити всі крапки над i.


Еліна Чага прокоментувала чутки про розлучення Леоніда Агутіна та Анжеліки Варум.
Останнім часом чутки про те, що Леонід Агутін і Анжеліка Варум вирішили розлучитися, регулярно мусуються в Мережі. Музикант і співачка кожен раз спростовують теревені фанатів, але новини, які нещодавно з'явилися в мережі, не на жарт схвилювали шанувальників. Справа в тому, що, за деякими даними, у Леоніда роман з його підопічною Еліною Чагой.

Офіційні представники Агутіна і Варум вже прокоментували ці новини.
”Звичайно це неправда. Тема періодично виникає в ЗМІ. Неправда!” заявив концертний директор подружжя у розмові з кореспондентами. Не залишилася байдужою до цієї теми і сама Еліна, яку атакують шанувальники Анжеліки. Дівчина відповіла на звинувачення на свою адресу в Инстаграмі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

”Ну навіщо ви ведетесь на качку жовтої преси? Вони на цьому бабки заробляють, а ви своєю активністю все це підтримуєте”, — написала Чага в мікроблозі.

Правда, багато інтернет-користувачі не повірили дівчині, тому вона вирішила закрити коментарі на своїй сторінці.
Нагадаємо, що Російський музикант Леонід Агутін зізнався, що одного разу ледь не вбив свою дружину Анжеліку Варум під час сексуального експерименту. Також він розповів про свої пьянках, які йому вдалося залишити в минулому. Все це і багато іншого Леонід Агутін розповів під час інтерв'ю у програмі "вДудь".
За словами Леоніда, в його житті був "прекрасний" період, коли він взагалі ніколи не був тверезий. Артист каже, що таким чином він не відчував свій страх і сором від перебування перед великою кількістю людей.

Як повідомляв портал ”Знай.uа”, що поки Варум пише вірші, Агутін розважається з коханкою.
Також портал ”Знай.uа”, що знову молода Анжеліка Варум стала сенсацією на фестивалі.