У астрології одним з головних чинників формування характеру людини вважається відношення його знака Зодіаку до одного з 3-х видів енергії, а не стихій, як ми звикли думати.

Саме ці знаки Зодіаку володіють різними типами енергій: Кардинальною (Овен, Рак, Терези, Козеріг), Фіксованою (Телець, Лев, Скорпіон, Водолій) і мутабельною (Близнюки, Діва, Стрілець, Риби).


Кардинальна енергія (ОВЕН, РАК, ТЕРЕЗИ, КОЗЕРІГ)

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще


В астрології вважається, що саме Кардинальна енергія, яка починається з рішучого Овна і закінчується непохитним Козерогом, є імпульсом всього існуючого. Тому представники кардинального хреста відрізняються сильною внутрішньою динамікою, імпульсивністю, умінням робити перший крок і зрушувати що-небудь з мертвої точки.


Фіксована енергія (ТЕЛЕЦЬ, ЛЕВ, СКОРПІОН, ВОДОЛІЙ)


Фіксована енергія, яка починається з наполегливого Тельця і завершується вольовим Водолієм, зміцнює те, що було розпочато кардинальними знаками. Саме завдяки фіксованим знакам здійснюються серйозні, масштабні задуми, які потребують тривалого докладання зусиль. Для таких справ необхідний високий рівень життєвої енергії, тому фіксовані знаки називають також вітальними.


Мутабельна енергія (БЛИЗНЮКИ, ДІВА, СТРІЛЕЦЬ, РИБИ)


Мутабельна енергія, допомагає пристосовуватися і якісно змінювати те, що було створено фіксованими знаками. Представники цих сузір'їв відрізняються умінням підлаштовуватися під мінливі життєві реалії, а їх внутрішня стратегія часто замінюється тактикою.


Нагадаємо, усім жінкам хочеться виглядати привабливими - як у своїх власних очах, так і в очах оточуючих їх чоловіків. Саме тому нам так хочеться знати, що ж саме у нас здається чоловікам найбільш привабливим.


Як повідомляв раніше Знай.ua, ідеальних людей в природі не існує — ні жінок, ні чоловіків. Але допустивши помилки, про які ми поговоримо в статті, можна по-справжньому і надовго, а то й назавжди, відштовхнути від себе жінку.


Також Знай.ua писав про те, що кожна дівчинка, дівчина, жінка прагне до ідеалів краси.