За останній місяць усі соціальні мережі вибухнули кумедними мемами з приводу потопу в Києві. Так, з тих пір мер столиці Віталій Кличко перетворився на українського Аквамена, а точніше "Аквамера".

Крім того, журналісти в Кабміні нещодавно помітили незвичайні сортувальні смітники: їх убогий вигляд дуже насмішив українців.

Також зараз у мережі все більшої популярності набирає польський художник Каетан Обарскі, який використовує класичні полотна, щоб зробити з них гумористичні gif-зображення. Всі меми на перераховані теми ви можете подивитися в цій статті.

Аквамер і потоп у столиці

Потужні зливи, які випали в Києві у серпні, стали приводом для жартів у мережі. Народна творчість об'єднала в мемах і бездіяльність чинного мера столиці Віталія Кличка, і подорожчання в громадському транспорті, і дороги Києва, які через грозу перетворилися на річки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Так, Кличко став центральним персонажем у фотожабах киян. Він то виринає з затопленого підземного переходу, то пропонує за 8 гривень покататися на гондолі.

"Вітаємо Віталія Кличка, він став мером за версією Н2О!", - пишуть користувачі мережі.

Еко-Кабмін: сортувальні смітники висміяли в мережі

Український журналіст Сергій Іванов на своїй сторінці в соцмережі Facebook опублікував цікаву фотографію, яка показує, як сортують сміття в Кабміні.

На кадрах можна побачити звичайні картонні коробки з написами "скло", "папір", "пластик", а також обрізаний пластиковий бутель, куди міністри повинні складати використані або прострочені батарейки та інші елементи живлення.

"Я вам покажу, що таке управління державою, або коли всі гроші пішли на дотації Косюку", – іронічно зауважив він.

Шедеври мистецтва з чорним гумором

Зараз у мережі активно обговорюють польського художника Каетана Обарскі, який використовує класичні полотна, щоб зробити з них gif-зображення, які отримують несподіваний сюжет.

Художник, який працює під псевдонімом Kiszkiloszki, бере за основу шедеври живопису і надає їм гумористичний підтекст, найчастіше "чорного" чи саркастичного характеру. Варто відзначити, що на кожну гіфку Обарскі витрачає від п'яти до десяти годин.