Третье сентября - однойменна пісня Михайла Шуфутинського. В тексті пісні це день "прощанья", коли "горят костры рябин". Шуфутинський майстерно передав стан "хочеться постраждати", у який так люблять впадати українці під кінець літа.

Походження

Вперше пісня "Третье сентября" прозвучала в 1994 році, а написав її роком раніше Ігор Крутой для Ігоря Ніколаєва. Шансоньє розповідає сумну історію розставання, яке відбулося 3 вересня.

Пісня так полюбилася публіці, що через 24 роки перетворилася на інтернет-мем, таким чином переживши друге народження.

Дивіться підбірку найкращих мемів про 3-тє вересня.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що російський виконавець Михайло Шуфутинський потрапив у базу сайту "Миротворець".

"Причиною внесення співака в список заборонених в Україні стали його візити на територію анексованого Криму", - повідомляє сайт "Миротворця".

Центр дослідження ознак злочинів проти Національної безпеки України, світу, безпеки людства і міжнародного правопорядку зафіксував незаконний перетин українського кордону.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", співробітники Служби безпеки України не займалися особистістю російського співака Михайла Шуфутинського, який приїхав з концертною програмою на територію анексованого півострова.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що російському виконавцю шансону Михайла Шуфутинскому, який прославився гастролями в Криму, не знайшлося місця в бізнес-лаунжі нового аеропорту у Ростові-на-Дону. Засмучено співакові довелося чекати свого рейсу на сходах.