Вересень стане знаменним місяцем для деяких знаків зодіаку, адже цей місяць принесе успіх у різних починаннях. Астрологи розповіли, яким знакам зодіаку пощастить у першому місяці осені найбільше.


Телець


У вересні Тельців чекає небувалий підйом енергії і сил, ви будете максимально продуктивні і ефективні в цьому місяці. Приклавши всі зусилля зараз, Тельці будуть "знімати вершки" і насолоджуватися плодами своєї праці весь рік.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Рак


Вересень щедро винагородить Раків за працю, виконану протягом року. Вас чекає довгоочікуване визнання суспільства, вашими талантами будуть захоплюватися. Люди визнають вашу експертність, ви зміцните своє фінансове і соціальне становище.

Діва


Дівам в цьому місяці посміхнеться фортуна. Все, за що ви не візьметеся, буде приречене на успіх. Ви досягнете бажаних результатів і зможете втілити найсміливіші мрії. Відмінний місяць для представників творчих професій і підприємців.


Терези


Терези-кар'єристи будуть на піку ефективності і продуктивності. У цьому місяці вам надійде приваблива пропозиція, начальство вас помітить і приємно здивує у вигляді надбавки до зарплати або преміального заохочення.


Водолій


Водолії відчують себе успішними як ніколи. Весь світ у ваших ніг! Зараз ви здатні на багато що - не втрачайте мотивацію й енергію, так ви зможете подолати будь-які перешкоди і досягти самим великих результатів.


Нагадаємо, багато хто з нас схильні починати "життя спочатку" з приходом нової пори року.
Осінь - пора для нових починань і досягнень. Гороскоп на осінь 2018 року обіцяє чудовий час, коли можна реалізувати давні плани.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у астрології одним з головних чинників формування характеру людини вважається відношення його знака Зодіаку до одного з 3-х видів енергії, а не стихій, як ми звикли думати.


Також Знай.ua писав про те, що варто дізнатися про добірку 10 ознак психологічного здоров'я, які розробив відомий психолог.