Ось і закінчилась літня пора, а разом із нею і канікули у школах, відпустки і вилазки на природу на шашлики. Перевертаємо календарі на вересень і згадуємо найбільш цікаві відеоролики і забавні меми в матеріалі від Знай.uа.

Не дивлячись на те, що з мемами в останні місяці було не густо, відео в мережі виявилося трохи більше. Однак початок навчального року виправить цю ситуацію.

Найбільш сльозливе відео місяця

Деніел і Пейдж Зезулка з американського штату Джорджія опублікували у соцмережі Facebook відео, яке всього за дві доби примудрилося набрати більше 11 млн переглядів. І воно настільки зворушливе, що якщо ви не хочете цим недільним ранком розревітися, то краще пропустіть.

Протягом трьох років подружжя Зезулка було опікунами для трьох дітей. І лише напередодні їм дозволили стати їх офіційними прийомними батьками. До дня народження однієї з дочок вони вставили в фоторамку повідомлення про усиновлення, упакували в подарункову коробку і вручили дівчинці. Подальшу реакцію батьків і їх офіційної дочки дивіться на відео.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

This will be my favorite video I ever share. This was the day we told our daughter that we were going to be able to adopt her (and her brother and sister)! She had been praying to be adopted and we found out on her birthday that it was going to happen! So the next day we gave her this surprise box! God's timing was perfect! Our kids spent 1,128 days in foster care, over 3 years. It is so hard on children to live in such uncertainty. Adoption is amazing and we want others to know that adopting older children and sibling groups can be the most beautiful adventure you could ever have! (I do not give permission for anyone to use this video for their own page, website etc. if people want to re-share this original post that is ok.)

Posted by Paige Zezulka on Friday, 24 August 2018

RTX On/Off

У серпні компанія NVIDIA представила нові відеокарти з підтримкою технології трасування променів у реальному часі. Природно, пишність нових відеокарт, які ще навіть не дісталися до сторонніх оглядачів, не могли не спровокувати хвилю мемів у соціальних мережах.

Зокрема, користувачі демонстрували, як змінюються зображення, коли до них застосовують технологію трасування променів, яка повинна додавати картинці реалістичності в плані освітлення і віддзеркалень.

Чи можна виграти у відображення в камінь-ножиці-папір?

У Всесвіті стільки питань, на які людині тільки належить знайти відповіді або, так і не знайшовши їх, розчаруватися. Юний російський блогер Микола Кандауров вирішив звалити на себе частину цих пошуків і зрозуміти, де проходить межа людських можливостей.

Можна вдихнути і видихнути одночасно? Як втекти від своєї тіні? Як вимовити твердий знак? Юний експериментатор готовий перевірити це все на собі. І суб'єктивно, це найкраще, що можна було побачити цього літа.