Початок осені (період з 3 по 9 вересня 2018) для всіх знаків Зодіаку досить складний період у житті. Особливо це стосується сфери здоров'я. Кому потрібно прислухатися до свого організму, а кому потрібно більше часу приділити справам та роботі. Давайте розберемося.

Овен

Часто ви відчуваєте, що треба побути наодинці з собою, обміркувати те, що відбувається. Намагайтеся бути чесними і не тіште себе ілюзіями. Як тільки ви дасте максимально об'єктивну оцінку собі, іншим людям і обставинам, стане ясно, куди потрібно рухатися далі.

Якщо ви готові працювати, то цей тиждень для вас. Але щоб домогтися гарних результатів, зараз потрібно не тільки багато працювати, але і боротися з конкурентами.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Захищайте свої інтереси настільки жорстко, наскільки це потрібно, не бійтеся здатися занадто суворою людиною. Складно буде тим, хто хоче подобатися всім, уникати суперечок і навіть з суперниками підтримувати хороші відносини. Не варто намагатися це робити, чим більше зусиль ви докладаєте, тим гірше виявляється результат.

Телець

Ви бачите, що не все дається легко, а на шляху виникає багато перепон. Чи змусить вас це відмовитися від задуманого або хоча б відкласти щось на потім? Звичайно, ні. Чим важче досягти поставлених цілей, тим більше зусиль ви готові для цього докласти. Такий підхід продуктивний і дійсно допомагає багато чого досягти, так тримати. Однак багатьом Тельцям такий підхід принесе не тільки позитивні результати.

Так є небезпека нездужань і нервових зривів. Намагайтеся все ж берегти себе. Ні в якому разі не перевтомлюйтеся.

Спілкування з оточуючими буде вимагати більше терпіння, ніж зазвичай. Частково це пов'язано з тим, що ви маєте справу з людьми, які не схожі на ваших старих знайомих, і змушені шукати до них підхід. Інша причина полягає в тому, що зараз ви не хочете взяти до уваги чужу точку зору.

Близнюки

Вам варто звернути пильну увагу до дрібниць. Це необхідно, щоб домогтися успіхів у початих вами справах. Можна домовлятися про співпрацю, шукати нових помічників. Ваші ідеї багатьом будуть цікаві.

Не виключені знайомства, які виявляться виключно корисними з ділової точки зору.

Бажано спробувати відновити старі зв'язки, нагадати про себе людям, з якими ви колись співпрацювали або дружили. Можлива несподівана зустріч з людиною, яка колись була дуже близькою вам, а потім завдала болю. Ви збережете спокій - і самі здивуєтеся тому, що ця подія не пробудила ніяких почуттів.

Рак

Тільки важка праця допоможе вам досягти успіхів. Не виключено, що роботи буде більше, ніж зазвичай, і вам доведеться відкласти якісь заплановані розваги, щоб вчасно завершити всі справи. Чи не найкращий час для експериментів. Краще піти перевіреним шляхом.

Добре проходять ділові переговори. Не виключено, що ви знайдете нових союзників і партнерів, підтримка яких виявиться дуже корисною. Вірогідні знайомства з симпатичними людьми, яким ви відразу сподобаєтеся.

Лев

Вам буде непросто протягом усього тижня. Пам'ятайте, що не всі проблеми потрібно вирішувати самостійно. Зараз можна звернутися за допомогою до старих знайомих, впливовим людям, які колись обіцяли вам заступництво. Особливо важко буде представникам знака, які раніше не робили серйозних помилок, а тому вважають себе майже непогрішимими.

Перша половина тижня більше підходить для обговорення та планування, а ось друга вимагає конкретних дій. Важливо чітко розуміти, що вам необхідно встигнути зараз, а що все-таки можна відкласти на потім. Дуже важлива самодисципліна, проте не можна забувати і про відпочинок. Ви ризикуєте захворіти, якщо не будете вчасно відновлювати сили. Це стосується, як психічного, так і фізичного здоров'я.

Діва

Можливі вдалі збіги, завдяки їм у вас з'являться нові плани і проекти. Вірогідні пропозиції про співпрацю, у деяких Дів буде можливість змінити роботу на більш перспективну і високооплачувану.

Переважає вплив позитивних тенденцій, весь тиждень плідний і хороший. Швидше за все, вам доведеться багато працювати, але справи будуть по-справжньому цікавими, і ви просто не захочете відкладати їх на потім.

Але на жаль, не все буде гладко. Спокійно працювати часто заважають розбіжності з колегами. До того ж у керівництва з'являються до вас претензії, і нелегко виявляється захистити свої позиції. Однак все вийде, якщо ви будете спокійні. Пам'ятайте, що факти - на вашому боці, і незабаром всім стане ясно, що ви були праві.

Можливі сімейні конфлікти, суперечки з близькими. Тут мова навряд чи буде йти про щось серйозне. Але все ж приділяйте увагу тим, хто вам дорогий і тоді всі непорозуміння і проблеми незабаром будуть забуті.

Терези

Це той рідкісний час, коли суперечки корисні, а дискусії - плідні. На початку тижня варто більше спілкуватися, причому не тільки з тими, хто схвалює і підтримує вас. До того ж вам вдається вести їх в виключно конструктивному ключі, не допускаючи переходу на особистості.

На вашу адресу може звучати критика. Придивіться до людей, від яких вона виходить. Не виключено, що вони просто намагаються вибити вас з колії, змусити прийняти невірне рішення. Якщо є можливість, такі контакти краще обмежити.

Друга половина тижня найкраще підходить для відпочинку. Ймовірно, ви не зможете відкласти абсолютно всі справи. Принаймні, викиньте з голови те, на що не можете вплинути, намагайтеся менше хвилюватися. Це гарний час для творчості. Можна повернутися до давнього хобі, нехай навіть дитячого - виявиться несподівано приємно знову зайнятися тим, що перш приносило стільки радості.

Скорпіон

Сьогодні ви можете відмінно впоратися з рішенням найрізоманітніших задач. Так що дійте рішуче. Не виключені вдалі збіги, які ви використовуєте в своїх інтересах. Добре проходять ділові переговори, ви здатні швидко знайти підхід до різних людей.

Ваші ідеї підтримають навіть ті, хто раніше ставився до них скептично. День підходить для навчання і дослідницької роботи. Ви швидко розумієте, яка інформація може виявитися корисною, а яка не заслуговує на увагу. Деяким Скорпіонам інтуїція допоможе уникнути фінансових втрат.

Стрілець

Багато представників цього знаку страждають від нестачі ентузіазму, не можуть зосередитися, лають себе за те, що витрачають час даремно. Вам хочеться радіти, веселитися і балувати себе, але на цьому тижні доведеться займатися чимось іншим: справами, і не завжди приємними.

Подумайте про те, як поповнити свої енергетичні запаси. Тоді у вас з'явитися сили на вирішення серозних питань. Можливо, потрібно щось поміняти в раціоні або режимі дня, поспілкуватися з людьми, які здатні вас надихнути і мотивувати, ненадовго змінити обстановку. Поставтеся до себе максимально дбайливо, інакше трудовий порив може закінчитися нервовим зривом або проблемами зі здоров'ям.

Потрібна обережність і там, де справа стосується матеріальних цінностей. І це стосується не тільки ваших. На цьому тижні ваша незручність, необережність або забудькуватість можуть призводити до втрат. Не поспішайте підписувати важливі документи, якщо мова в них йде про гроші та майно.

Козеріг

Не витрачайте ці сприятливі дні даремно, краще скористайтеся моментом, щоб зайнятися чимось дійсно важливим, постаратися досягти давно поставленої мети. У вас все виходить добре. Якщо у вас немає певного плану, можна почати якийсь хай не дуже важливий, але корисний проект. Він може бути, як професійним, так і особистим. В обох випадках ви досягнете гідних результатів, будете задоволені собою.

Можна не боятися перевтоми: у вас достатньо сил і енергії, і навіть якщо працювати доведеться дуже багато, ви не відчуєте себе абсолютно спустошеними.
До багатьох Козерогів повертається віра в свої сили, представники знака відчувають, що готові зважитися на щось важливе, кинути виклик долі. Цікаво, що зараз ви практично не потребуєте в союзниках, можете подолати будь-які труднощі, діючи поодинці.

Водолій

Неоднозначний початок тижня. На перший погляд, все йде не так уже й погано. Але люди, які раніше завжди були на вашому боці і багато в чому допомагали, зараз можуть піднести неприємні сюрпризи. У деяких Водоліїв можуть зіпсуватися відносини з колегами і керівництвом.

Це ніяк не відіб'ється на роботі, але змусить представників знаку похвилюватися.

Поступово посилюється вплив позитивних тенденцій, ситуація змінюється на краще. Ви бачите все більше нових можливостей і намагаєтеся не упустити їх. З середини тижня можна починати роботу над якимись важливими проектами, братися за непрості справи, що вимагають творчого підходу і фантазії.

Кінець тижня практично повністю буде присвячений особистим справам і спілкуванню з близькими. В цей час вас чекає багато приємних моментів, в тому числі романтичних. Можливі несподівані подарунки.

Риби

Тиждень підходить для того, щоб зробити щось хороше особисто для себе. Наприклад, купити непотрібну річ, яка вам давно подобається, з'їздити в цікаву поїздку, провести якісь приємні процедури. Можна побачитися зі старими знайомими: обов'язково знайдуться цікаві теми для обговорення. Не виключено, що і нові плани з'являться.

Ви налаштовані серйозно. Це дуже добре, оскільки дозволяє уникнути багатьох помилок, не сказати і не зробити того, про що пізніше довелося б пошкодувати.

Можливий прогрес в справі, якій ви віддавали багато сил, хоча потай і вважали його майже безнадійним. Часто доводиться діяти самостійно, а навколишні критикую вас замість того, щоб підтримати. Не турбуйтеся: незабаром все зрозуміють, що ви вибрали вірний шлях, і тільки ви будете вирішувати, з ким розділити успіх.

Нагадаємо, як складуться відносини з різними знаками Зодіаку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці знаки Зодіаку знайдуть щастя після 40.

"Знай.uа" писав, дізнайтеся про вашу професію за знаком Зодіаку.