1. Зверніть увагу на симптоми. Негативна енергія заздрісного людини викликає цілком реальні фізичні симптоми, які не пов'язані з конкретною хворобою, такі як слабкість, очна інфекція, розлад шлунку, нудота. Крім цього, цілком імовірно, що у жертви почнуться проблеми в особистому житті, в родині чи в професійній сфері без всякої видимої на те причини.

2. Спробуйте метод дотику. Деякі люди говорять, що найпростіший спосіб позбавити людину від пристріту — це змусити його винуватця доторкнутися до дитини. Оскільки "лихе око" зазвичай наводять ненавмисно, людині буде нескладно просто доторкнутися до дитини. При цьому місце, до якого доторкнеться зурочивший, не має значення. Досить торкнутися руки або чола.

3. Використовуйте яйце. У Мексиці і країнах латинської Америки, деякі батьки використовують метод з яйцем. Вони передають один одному яйце над тілом дитини, промовляючи при цьому молитву, таку як "Отче Наш", потім кладуть його в миску і під подушку на ніч. Вранці перевіряють, чи не помутнів білок. Дитину зурочили, якщо білок став мутним. Одночасно цей метод і знімає пристріт (негативна енергія переходить на яйце).

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

4. Спробуйте використовувати жести рук. Деякі люди вважають, що рухи руками, виконані у вигляді певних жестів, допомагають захистити або навіть рятують від зурочення. Одним з таких жестів вважається "рогата рука" (mano cornuto), який являє собою звичайної кулак з відставленим в бік вказівним пальцем і мізинцем. Тримайте руку пальцями вниз під час виконання цього жесту.

5. Знайдіть дзеркало з шістьма гранями. Згідно з одним із переказів за допомогою дзеркала можна позбутися від пристріту, якщо відобразити їм негативну енергію. Цей метод застосовують в Китаї. Необхідно просто повісити дзеркало на вхідні двері або вікно, яке виходить на вулицю.

Нагадаємо, осінь - час для нових починань і досягнень. Гороскоп на осінь 2018 року обіцяє прекрасний час, коли можна реалізувати давні плани.

Як повідомляв раніше Знай.іа, що приготувати дитині на сніданок? Кожна мама з дня у день задається цим питанням, адже так хочеться зробити ранковий прийом їжі цікавим і різноманітним.

Знай.іа писав, що астрологи стверджують, що існують знаки зодіаку, у яких енергетичне поле сильніше, ніж у інших, завдяки чому, ці люди отримують здібності, які приносять їм успіх, добробут і роблять їх сильніше.