Користувачі соціальних мереж активно обговорюють відеоролик, який опублікували зовсім недавно. На записі можна розглянути одразу кілька об'єктів невідомого походження, а зробили її в американському штаті Нью-Йорк. У публікаціях зазначається, що запис страшенно налякав жителів.

Група американських уфологів заявляє, що у вівторок, 4 вересня, в невеликому містечку Олбані людям вдалося зафіксувати відразу кілька невпізнаних об'єктів. Очевидці відверто запанікували, коли в нічному небі з'явилися яскраві вогні, і всім було зрозуміло, що це не зірки і не літак.

У соціальних мережах юзери пишуть, що в Сполучених Штатах людям пощастило зловити в кадр літаючу тарілку. Скептики, у свою чергу, заявляють, що загальну паніку влаштували даремно, а на відео може бути звичайний дирижабль або повітряна куля.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на території штату Айова стався дуже рідкісний випадок, коли відразу кілька НЛО з'явилися на очах наляканих очевидців. Американці зі штату Айова були шоковані, коли під час сильної грози масово почали з'являтися яскраві НЛО, які заряджалися від масивної чорної хмари.

Відеозапис того, що відбувається в небі відразу потрапило на YouTube-канал.

Так, в ролику чітко видно, що світяться об'єкти, походження яких очевидці не змогли пояснити.

Повідомляється, що непізнані літаючі об'єкти почали один за одним з'являтися з величезною грозової хмари.
У свою чергу американські уфологи, які отримали відеозапис, були не менш здивовані. Фахівці прокоментували відео і запевнили, що в небі дійсно перебували прибульці.

Нагадаємо, жителі різних латвійських міст і сіл стали масово ділитися фотографіями аномалії. Мова йде про дивні кільця, які утворилися на небосхилі.

Як повідомляв Знай.uа, днями повз МКС пролетів на величезній швидкості якийсь НЛО. Імовірно, це був корабель прибульців. Інцидент вдалося зафіксувати на відео.

Також Знай.uа писав, мексиканські уфологи стверджують, що прибульці могли перебратися жити в гори, про що свідчать останні кадри НЛО недалеко від вершини Мехіко.