Лише одна дата у вересні буде вкрай сприятливою практично для всіх знаків Зодіаку. Так співпало, що це і роковини страшної трагедії в США - 11 вересня (у 2001 році сталася серія терористичних актів, вчинених членами "Аль-Каїди", в результаті яких загинули майже 3000 осіб - ред). Відомий український астролог Влад Росс вважає, що у вересні 2018 саме 11 вересня стане найбільш вдалою і цікавою датою.

"Тому сміливо можна починати в цей день щось масштабне і чудове", - сказав Влад Росс в коментарі виданню "Главред".

Варто відзначити, що вже в наступному році, на думку астролога, беззаконня, яке коїть Російська Федерація, нарешті закінчиться, а на українські території доведеться благополуччя і довгоочікуваний мир. До речі, точно такий же прогноз знаменита болгарська провидиця Ванга зробила в 70 - роках минулого століття.

А ось один з найвідоміших і найзагадковіших провидців в історії людства Нострадамус наказав Україні не тільки мир і благополуччя. За його словами, наша країна повинна зайняти одну з центральних ролей у процесі зміни світового порядку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Астролог приготувала вересневий прогноз для кожного зодіакального знака

Осінь - час для нових починань і досягнень. Гороскоп на осінь 2018 року обіцяє чудовий час, коли можна реалізувати давні плани.

Нагадаємо, багато хто з нас схильний починати життя спочатку" з приходом нової пори року. Але як це зробити правильно?

Як повідомляв раніше Знай.uа, в астрології одним з головних чинників формування характеру людини вважається відношення його знаку Зодіаку до однієї з 3-х видів енергії, а не стихій, як ми звикли думати.

Також Знай.uа писав про те, що варто дізнатися про добірку 10 ознак психологічного здоров'я, які розробив відомий психолог.