На жаль, з часом наша шкіра починає старіти, а виглядати молодо мріє кожна жінка. Читай в матеріалі Clutch як за допомогою макіяжу почати виглядати на 10 років молодше.

Створити ілюзію обману нам допоможе косметика, яку ми будемо використовувати при нанесенні макіяжу і кілька секретів, якими користуються візажисти.

Тон

Відмовся від матуючої косметики і пудри, вони лише підкреслять зморшки. Використовуй кремові текстури, які добре лягають і не забивають пори.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ефект "пудрових брів"

Пудрові брови – це спосіб фарбування, який виглядає більш м'яким і розмитим. Його з легкістю можна зробити за допомогою макіяжу, повторивши текстуру волосків тінями або кольоровою тушшю. Відтінок, ні в якому разі не повинен бути темним, краще на півтона світліше натурального волосся.

Зміни чорний коричневий

Забудь про чорний колір в області очей і брів. Ніякої чорної туші і підводки! Візажисти кажуть, що чорний колір візуально звужує очі і робить акцент на зморшках навколо них. Заміни підводку на лайнер за кольором очей: зеленооким на сливовий і колір хакі, блакитнооким і сірооким — коричневі і земляні відтінки, карооким — темно-синій.

Додай сяйва шкірі

Якщо молоді дівчата можуть похвалитися натуральним блиском шкіри, то з віком його потрібно імітувати. Використовуй рідкі та кремові хайлайтери і полюби основи зі світловідбиваючими частинками.

Тримайся подалі від темних помад

Сливові і бордові помади повинні бути тільки у вечірньому макіяжі. З коричневими відтінками помад краще розпрощатися. З матовими текстурами потрібно бути гранично акуратним. Май на увазі, що вони зменшую губи. Використовуй помади з кремовою текстурою і додавай трохи блиску в центр губ.

Нагадаємо, учені розкрили секрет раннього старіння. І це вам не сподобається.

Як повідомляв портал Знай.ua цей продукт допоможе поліпшити пам'ять у будь-якому віці.

Також Знай.ua писав, візажист Меган Маркл розкрила всі секрети її брів.