Американський рибалка пішов за уловом, але помітивши у воді велику черепаху, вирішив для сміху поживитися і нею. Однак жарт не вдався - рептилія виявилася не такою повільною, як про них говорять, і показала рибалці поцілунок смерті.

Про це розповіло видання Jacaranda FM. Самовпевнений рибалка Майкл Ганлі і його друг Віктор Санчесіз зі штату Массачусетс прийшли на риболовлю. Там вони побачили у воді біля берега кількох черепах, і Майклу прийшла в голову божевільна ідея дістати одну з них.

Він почав витягувати черепаху зі ставу, хоча та впиралася з останніх сил, та й його товариш говорив, що черепаха може бути агресивною, і добра від неї не варто чекати. Однак рибалка натяків не зрозумів, і все-таки витягнув рептилію на поверхню і почав обіймати та намагався її пожмякати.

Майкл навіть не думав, що щось могло піти не так, адже черепахи повільні і беззахисні істоти. Однак, він дуже швидко переконався, що у коміксі про "Черепашок-ніндзя" персонажі були обрані зі знанням справи.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Рептилія блискавично витягла шию і показала Майклу, хто головний на цьому ставку. Як видно на відео, рептилія завдала рибалці поранення.
Залишається сподіватись, що хлопець ще легко відбувся, хоча відео, яке раптово обривається, наводить на нехороші думки.

Можливо, черепахи навмисне створюють навколо себе образ повільних істот. Але не потрібно втрачати пильність – ці створіння вміють бути швидкими і завдавати болю.

Нагадаємо, в одному зі ставків столичного парку "Нивки"оселилась гігантська американська черепаха.

Як повідомляв портал "Знай.ua", черепаха-самогубця знищила дорогу машину.

Також "Знай.ua" писав, що прадавня черепаха з дзьобом розкрила секрет еволюції