Кажуть, сміх продовжує життя. Не сумнівайтеся, що наша смішна підбірка зробить з вас довгожителя. Спеціально для вас ми підібрали найкращі меми і картинки, які не дозволять осінній апатії вас поглинути. Хоч вони можуть здаватися навіть сумними і злободенними, але той, хто не вміє сміятися із своїх проблем і над собою - щасливим не буде ніколи. Насолоджуйтесь!

Наприклад, інформація про те, що вже зовсім скоро продукти, зокрема алкоголь буде коштувати набагато дорожче. Уряд підвищив мінімальні ціни на алкоголь, зокрема, на горілку і лікеро-горілчані вироби на 12-19%.

Чи ж те, що за даними першого кварталу цього року, українці витрачають 50,3% доходів на їжу

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Верховний суд постановив, що переселенці не мають права голосувати на місцевих виборах.

І ось вам просто добірка трохи абстрактних, але дуже смішних мемів.

Сів за репост

Цей рік у сусідній Росії проходить під знаком збільшення числа кримінальних справ проти користувачів соціальних мереж. Часто вони стосуються публікацій, які правоохоронні органи порахували екстремістськими.

Тільки не переписывай точнісінько

Хто в дитинстві не обводив олівцем по контуру свою руку на папері? Виходило не завжди реалістично, але забавно. Повторити прийом, але тільки з кішкою, вирішила одна дівчинка, процес малювання якої опублікувала в Twitter користувач під ніком @anxwz. Звичайно, вийшло не зовсім реалістично, та, видно, і кішці ця ідея не дуже сподобалася, але фотографії стали відмінною заготівлею для нового мема.

Нагадаємо, невдала поза Кардашьян породила новий мем

Раніше Знай.uа писав, що "миле" фото хлопця заблокував навіть Twitter

Знай.uа писав, що у соцмережах з'явився новий мем про кота-термінатора.