Російський шоумен і телеведучий Дмитро Нагієв вирішив пожартувати на тему сексу і розповів про свої достоїнства в ліжку. Кумедний пост з'явився на його сторінці в Инстаграме.

«В ліжку я дійсно хороший. Не писаюсь, не займають багато місця, ковдра не тягну», - підкреслив Нагієв. Крім того, також телеведучий розмістив на своїй сторінці досить серйозний знімок, на якому він постав у світлій сорочці, в чорному костюмі, з книгою і чотками в руках. Користувачі прийшли в захват від його жартівливого посту і зізналися, що саме за чудове почуття гумору і обожнюють телеведучого.

При цьому шанувальники відзначають, що Нагієв один з небагатьох людей, які зберігають серйозний вираз обличчя в момент озвучування самий смішний жарти. «Вміння посміятися над собою та брутальні зовнішні дані - це головне ваше гідність», - пишуть користувачі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома російська актриса дуже серйозно здивувала своїх шанувальників незвичайним фото. Так, у своєму Instagram телеведуча опублікувала спільний знімок з головних фізруком країни Дмитром Нагієвим.
"Безмежно талановитий Дмитро Нагієв", - коротко підписала кадр сваха, супроводивши пост смайликом у вигляді двох сполучених сердечок.
Багато передплатників, захоплюючись творчою діяльністю артистів, обсипали їх схвальними коментарями. Інших користувачів вразила "хімія" на знімку. Коментатори згадали, що багато років тому Ларису Гузєєву та Дмитра Нагієва пов'язувала не тільки дружба.
Про давній роман з Дмитром Нагієвим ведуча "Давай одружимося" розповіла пару років тому під час шоу "Просмаження". Гузєєва тоді жартома зазначила, що Нагієвим-молодшим Дмитро називав "зовсім не свого сина". Лариса зізналася, що роман з актором почався тоді, коли Нагієв ще не був популярним. Актор же називав провідну "соковижималкою". Шоумен підтвердив слова Гузеевой, зазначивши, що вона – найяскравіший спогад тих часів.
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фізрук збанкрутував заради будинку своєї мрії.
Також "Знай.uа" писав, що скандальний Нагієв перейшов на леопардові лосини.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще