Ужитися з чоловіком буває дуже важко. Астрологи стверджують, що багато в чому це залежить від того, під яким знаком зодіаку народжений ваш обранець.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

З кимось буде легко і стабільно, з кимось же, навпаки, потрібно бути самостійною і рішучою.

12 місце - Близнюки
Вони не надто емоційні в стабільних відносинах, і це може серйозно все псувати. Чи не будете ж випрошувати у них поцілунки та інші ніжності?

11 місце - Телець
Головне, про що можна дівчині сильно спіткнутися, - це манера Тельця тримати дистанцію. Щоб стати дійсно близькою людиною Тельцю, вам доведеться проявити завзятість і запастися терпінням.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

10 місце - Риби
Схильність Риб плисти за течією здатна вивести з себе будь-яку жінку, якій хочеться чіткості і характеру в чоловікові.

9 місце - Ваги
Ось про кого не зрозумієш, що у них на думці. Сьогодні одне, завтра інше. За Терезами потрібне око та око, а ще мобільність, інтерес до всього нового.

8 місце - Стрілець
Представники цього знака дуже люблять ризикувати, в чому б це не проявлялося. Тому готуйтеся весь час нервувати і чекати сюрпризів різного ступеня тяжкості - від "я виграв мільйон!" до "я все втратив".

7 місце - Лев
Знак, дуже смішний у своїй серйозності по відношенню до себе коханого. У одних Львів це виглядає мило, у інших - страшно бісить. І якщо хочете зробити Льву дійсно приємно, почніть називати його по імені-по батькові.

6 місце - Скорпіон
Так, у них важкі характери, але вони не схильні мучити вас ниттям і претензіями. Потрібно запам'ятати, що Скорпіон схильний до внутрішнього самоти і песимізму.

5 місце - Овен
З ними не розслабишся. Овни постійно оцінюють своїх супутниць, немов прикидаючи, чи гідні вони їх. Причому свої висновки вони не озвучують, часто приховують за маскою ввічливості.

4 місце - Діва
Діва, ніби він насправді Ваги, витканий з протиріч. З одного боку, розум, з іншого - занудство. Або ось - терпимий до чужих слабостей і при цьому образливий, як дитина. Ще одне проблемне місце Дев - патологічна ревнощі і невміння довіряти. Звідси пізні шлюби.

3 місце - Козеріг
Свою половину Козеріг буде нехтувати і іноді, з панського плеча, хвалив. Зате його легко зламати. Просто надайте йому опір, і він спочатку влаштує бурю, потім - якщо ви будете наполегливі - почне плаксиво обурюватися, потім образиться і в підсумку захничет.

2 місце - Водолій
Представники цього знака - справжні фантазери, вони ніколи не повторюються в претензіях і так блискуче розводять мізансцену сварки, що Вуді Аллен може йти з режисури.

1 місце - Рак
Чоловікам-Ракам не подобається: а) нести відповідальність, б) нести відповідальність, в) нести відповідальність. За нею як за кам'яною стіною - ось про яку дружину мріє такий чоловік. І немає, йому не боляче бути завжди на другому плані.

Рейтинг кращих чоловіків по знаку зодіаку

Нагадаємо, день кривавої трагедії астролог назвав найщасливішим.

Як повідомляв "Знай.ua", 10 деталей, які формують думку про тебе.

Також "Знай.ua" писав, що топ 3 зодіакальних однолюба.