На перше враження дається тільки один шанс і воно складається з невеликих дрібниць. З яких деталей складається враження, читай в матеріалі Clutch.

1. Зоровий контакт

Люди уникають прямого погляду з різних причин. У будь-якому випадку — це сигнал про закритість і непривітність. Справжній інтерес і довіру можна продемонструвати лише спокійно і відкрито, підтримуючи зоровий контакт.

2. Посмішка

Посмішка може бути широкою або ледь помітної, але вона обов'язково повинна бути.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

3. Рукостискання

Рукостискання — це дія, що здійснюється з помірною силою і достатньою часткою дружелюбності. Відмова від рукостискання ознака замкнутості і безініціативність.

4. Колір одягу

Ви здивуєтеся, але те, якого кольору вбрання вибрано в даний момент, говорить про внутрішній стан. Запам'ятовуються люди в яскравому одязі.

5. Прихильність до телефону

Демонстративна поведінка, коли людина весь час щось перевіряє в телефоні, відправляє СМС, відсторонюючись від реальних співрозмовників, може говорити не про її зайнятість, а про невихованість.

6. Ставлення до оточуючих

Саме по відношенню до офіціантів, покоївок і таксистів можна скласти про людину правдоподібну картинку.

7. Вміння слухати

Під час розмови бажано підтримувати зоровий контакт. Так співрозмовнику буде зрозуміло, що його уважно слухають і не відволікаються по дрібниці.

8. Нервові нахили

Не варто постійно поправляти і обсмикувати на собі одяг, крутити дрібний предмет в руках, накручувати волосся на палець, почухувати ніс, колупати нігті. Така поведінка відразу видає сильне хвилювання.

9. Запізнення

Щоб залишити про себе позитивну думку, в разі запізнення, необхідно відразу вибачитися і пояснити причину своєї затримки.

10. Вибір домашнього вихованця

Останні опитування показали, що люди краще ставляться до тих, у кого є домашній улюбленець. Вже те, що людина піклується про когось, говорить про його відповідальності та надійності.

Нагадаємо, ці знаки Зодіаку можуть змінити світ.

Як повідомляв Знай.ua за кам'яною стіною: рейтинг чоловіків за знаком Зодіаку.

Також Знай.ua писав, талант не проп'єш: дізнайтеся про вашу професію за знаком Зодіаку.