У Британії обговорюють можливість заборони продажу "енергетиків" неповнолітнім.


Прихильники цієї ідеї кажуть, що ці напої містять надто багато цукру і кофеїну, що спричиняє біль у голові, проблеми зі сном і розлади шлунку.

енергетики


Представники асоціації безалкогольних напоїв вітають такий крок, хоча і зазначають, що кофеїну в енергетичних напоях не більше, ніж у чашці звичайної кави.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


Нагадаємо, кожна мама з дня у день задається питанням, що приготувати дитині на сніданок, адже так хочеться зробити ранковий прийом їжі цікавим і різноманітним.

До того ж, від сніданку залежить настрій дитини на весь день, його бадьорість, енергійність і здатність засвоювати матеріал на уроках.

сніданок діти


Якщо ви хочете порадувати свою дитину поживним сніданком, але не знаєте, що приготувати йому крім каші, то читайте наші поради і рецепт смачної страви!


Як повідомляв раніше Знай.ua, про шкоду цукру ми всі знаємо чимало: він знижує імунітет, призводить до ожиріння, негативно впливає на серце і на вироблення колагену, що в результаті веде до появи зморшок.

купувати


Дієтологи стверджують, що існує ряд продуктів, які набагато небезпечніше для нашого організму. Їх краще повністю виключити зі свого раціону, чи вживати в дуже невеликих кількостях.
Штучні підсолоджувачі
Притупляють смак натуральних цукрів, таких як фрукти і молочні продукти.

Аспартам або цукрозамінник не тільки гальмує процес схуднення, але і безжально веде до набору ваги - розповідає дієтолог Брук Альперт. Ваш мозок не отримує сигналу про те, що тяга до солодкого задоволена і взагалі, що ви наситилися, тому ви продовжуєте є - навіть більше, ніж ви б з'їли, якби використовували звичайний цукор.

Аспартам порушує метаболізм жирів в організмі і їх засвоєння, а також перешкоджає природному виробленню гормонів лептину та інсуліну.
Також Знай.ua писав про те, що варто дізнатися ще й яким повинен бути раціон здорового харчування, аби ваша дитина могла нормально рости, розвиватися та засвоювати легше необхідні знання.