Нові рішення в світі моди щоразу стають все більш незвичайними. Не так давно в моду увійшла провокаційна спідниця без нижньої білизни, а тепер з'явився тренд-новинка по хештегу #pineappleboobs. Дівчата по всій земній кулі виставляють у свої профілі фотографії топлес, прикриваючи груди фруктом.

Велика ймовірність, що старт поширенню тренда дала актриса Алекс МакГрегор, яка зробила подібне фото пару років тому.


Не так давно в підтримку тренда виступила зірка реаліті-шоу Софі Касаї і модель з Італії Валентина Фрадеграда. Подібні фотографії вже заполонили мережу.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Раніше серед новинок моди також з'являлися джинси-стрінги. Новинка від одного з відомих світових брендів шокувала його шанувальників. Джинси-стрінги, запущені в продаж, не були зрозумілі потенційною аудиторією покупців. Своє обурення вони і не думали приховувати.


Нагадаємо, що нещодавно Кім Кардашьян ризикнула встановити свій модний тренд в якості прикладу, але помилилася. Її фанати були в шоці від розкутості співачки. Дівчина одягла під яскраво-жовтий костюм стрінги зі стразами, які дотягла на талію таким чином, щоб вони були видні поверх одягу. Після цього світська левиця ризикнула і виклала фотографію з даним образом у свій профіль. Відверте рішення набрало 1,4 млн лайків, а фанати поділилися на два табори: одні захоплювалися формами Кім, а інші – сміялися з її вбрання.


Нагадаємо, що Знай.UA публікував фотографію Глюкози, яку вона не побоялася викласти в свій профіль в Instagram. Дівчина робила стійку на руках у светрі і стрінгах. Фоловери вирішили, що це вже занадто для матері двох дітей, і не забули про це натякнути співачці, попросивши краще випускати нові хіти, а не подібні знімки. На що співачка зауважила, що це її сценічний образ, а в житті вона набагато скромніша.


Також Знай.UA публікував фото з відпочинку Кім Кардашьян з сім'єю. Багатьох фанатів вразили відверті вбрання співачки, а також кремовий костюм Каньє Уеста в парі з сандалями, взутими на шкарпетки.