Музична виконавиця, яка виступає під псевдонімом Глюкоза, має пристрасть до публікації в своєму акаунті в Instagram еротичних фотографій. Цього разу співачка виклала фото у чорно-білій гамі.

Нещодавно 32-річна Глюкоза виклала в мережу нову публікацію, що демонструє її принади. На фотографії дівчина в кофті і стрінгах робить стійку на руках, високо задерши ноги. Фанати час від часу натякають своєму кумирові, що вона занадто зачастила з подібним матеріалом у себе в акаунті, однак при цьому перестала випускати нові хіти. Але мати двох дітей знає, що їй є що показати, і вона не боїться демонструвати всім своє ідеальне підтягнуте тіло.

Співачка не раз повідомляла, що відчуває свою сексуальність і обожнює відверті наряди. До того ж, вона зазначає, що це її образ для сцени, і вона це робить не для себе, а заради своїх підписників. А в повсякденному житті Глюкоза носить самий звичайний комфортний одяг.

Але більша частина фоловерів зненавиділа викладене фото. «Навіщо так роздягатися? Ви ж не стриптиз танцюєте, ви чудова співачка!», «Кошмар, і це мати двох дітей», «Я розумію, звичайно, що ви людина з шоу-бізнесу, але все-таки... У всіх інтерв'ю сама ж твердить, що для неї важливий приклад і виховання власних дітей», - виступили з критикою підписники. Деякі навіть згадали хіт Наталії зі словами: «А у мене сама красива попа».

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Слід зазначити, що Глюкоза щаслива в шлюбі з бізнесменом Олександром Чистяковим, від якого у неї дві дочки – 11-річна Лідія і 7-річна Віра.

Нагадаємо, раніше Вітас також шокував своїх фанатів, але змінами у зовнішності. Співак вирішив повернути собі колишню славу і ризикнув змінити імідж.

Раніше «Знай.UA» писав про те, що Філіп Кіркоров взяв участь у флешмобі фанатів Оксани Марченко.

«Знай.UA» повідомляв, що голий чоловік в Києві розполохував людей, поки його не затримала поліція.