Скандальна учасниця третього сезону російських "Пацанок" Олександра Петрова пробула на проекті всього кілька тижнів, але запам'яталася глядачам своїми скандальними витівками і неприборкуваною вдачею. Дівчина покинула шоу вже у другій серії і знову взялася за "старе": Саша не тільки працює діджеєм і моделлю, але і роздягається на камеру. Вона не афішує свій аккаунт 18+, продаючи посилання на трансляції за 1 тисячу рублів.

Нещодавно в мережі з'явилися фото та відео з трансляцій екс-пацанки на сайтах з полуничкою, де вона працює під ніком sandraafox69.

Раніше Петрова відзначилася тим, що вкрай негативно відгукнулася про шоу "Пацанки", критикуючи проект за недобросовісний монтаж і гру учасниць на камеру, а також активно просувала паблік в одній із соціальних мереж, де публікуються зливи і "вся правда про зйомки".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що зірка Comedy Woman Марія Кравченко вразила своїх шанувальників відвертою фотосесією і розповіддю, як потрапила в зоряне шоу.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, на питання, як вона потрапила в зоряне шоу, Кравченко розповіла, що їй просто зателефонували і запропонували взяти участь в амбітному проекті.
Крім того, вона розповіла, що відразу ж погодилася взяти участь у цьому шоу, незважаючи на маленькі рейтинги та гонорари.

"Ні те, ні інше. До речі, гонорар не обговорювалося. Та й взагалі перші гонорари були мізерно малі. А підкупило те, що ігрові навички в КВК могли перетворитися на роботу. Колишні кавеенщики настільки фанатично ставляться до своєї справи, ніколи не сумніваються в успіху. Тому я не переживала, що у нового на той момент шоу Comedy Woman на ТНТ можуть бути слабкі рейтинги і його закриють", - зазначила актриса.

Нагадаємо, від пацанки до моделі: Діна "НЛО" Абу Зейтер стала обличчям міжнародного конкурсу.

Раніше Знай.ua повідомляв, боксерка, солдатка, леді: переможниця "Від пацанки до панянки" поділилася відвертими подробицями.

Також Знай.ua писав, втерла ніс панянкам: екс-пацанка знайшла кохання в Instagram.