Всесвітньо відома модель та ведуча популярного шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова поділилася секретами натурального макіяжа, який можна використовувати як для повсякденного життя, так і для модельних кастингів.

Відповідний відео-урок Костромічова виклала на Youtube.

Алла радить спочатку добре зволожити шкіру обличчя. Для цього необхідно нанести легкий флюїд, а тоді переходити до тону.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Модель радить не заощаджувати на тональній основі, адже її якість - запорука ідеального макіяжу. А от на таких beauty-засобах як олівець для брів, рум’яна, тіні, за словами Алли, можна зекономити.

Костромічова розповіла, що в повсякденному житті регулярно використовує хайлайтер. Вона радить обирати ті засоби, які не мають крупних блискіток, оскільки такий блиск виглядатиме ненатурально.

Щодо брів, то їх треба підкреслити по природній лінії. У цьому допоможе дуже тоненький олівець.

Дивіться відео, як зробити натуральний макіяж від Алли Костромічової:

Нагадаємо, що відома українська топ-модель і телеведуча Алла Костромічева, яка в понеділок, 11 червня відзначає свій день народження, здивувала друзів і шанувальників нестандартним підходом до свята.

Костромічева виповнилося 32 роки, в честь чого вона влаштувала гучну вечірку. Захід був стилізовано під африканські джунглі, а всі гості відвідали свято в костюмах, які нагадували вбрання місцевих племен. Про це повідомила прес-служба Нового каналу.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", українська супермодель і суддя програми "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічева показала фанатам фотографію в купальнику. Знімок модель опублікувала на сторінці в Instagram.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що 70-ті і 80-ті роки вважаються часом супермодельної слави, коли жінки, такі як Сінді Кроуфорд, Крісті Брінклі і Беверлі Джонсон, викликали неймовірне захоплення оточуючих. Сьогодні ж на подіумах можна побачити дітей цих супермоделей.