Такі знаки не зможуть бути разом, так як просто володіють різними темпераментами, у них немає громад інтересів і схожих поглядів на життя. Психологи, орієнтуючись на відносини між чоловіками і жінками, солідарні з таким висновком.


Ваги і Рак


Чутливий Рак і його бажання спокійного життя будуть травмовані активними Вагами, які непостійні і надто люблять гучні тусовки. Повітряний знак націлений на вчинки, які виходять за рамки загальноприйнятих норм, і в цьому їх не зрозуміти Ракам, які звикли все планувати і ніколи нічого не міняти. Рак буде страждати від нестачі уваги з боку Терезів, однак підпорядкувати своїм бажанням цю стихію повітря не вийде. Повітря і вода ніяк не зможу вплинути один на одного. Однак якщо вже любов буде настільки сильною, що життя порізно стане здаватися пеклом, то потрібно навчитися кожного зі знаків в чомусь поступатися своїй половинці.


Водолій і Риби


Ці знаки ніколи не знайдуть спільну мову. Егоїстичні Риби не зможу без уваги від самовпевненого Водолія. Оптимістичні позитивчики Водолії легковажні і непостійні, але в той же час знемагають від ревнощів, чим і можуть зауваж образливих Риб.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Стрілець і Скорпіон


Ці знаки надто різні для спільного життя, у них два власних світу, абсолютно несумісних між собою. Скорпіон, який відмінно знає свої цілі, відстоює власний інтерес, проте не може утримати повітряного Стрільця, не думає про завтра. Це перетворює Скорпіона в роздратованого і агресивного партнера, так як він шукає надійність та впевненість у своїй парі. Скорпіон бажає любовної вірності і пристрасті, однак волелюбний Стрілець ніколи йому цього не надасть.


Близнюки і Козеріг


Аналітик Козеріг ніколи не зрозуміє навіженого Близнюка, керуються не розумом, а серцем. Таку поведінку буде розцінено, як вітряне, Консерватизм і легковажність не можуть бути поруч.


Лев і Діва


Абсолютно протилежні один одному знаки. Владний Лев не підпорядкує байдужу Діву. Лев, який не терпить критики власних дій, не зможе жити з Дівою, яка засуджує чужі помилки і поучающей всіх. Допитлива і скрупульозність Діви не зможе зрозуміти Лев, який прагне отримати все і відразу. Діву, яка звикла контролювати витрати, буде в шоці від марнотратства Лева.


Телець і Овен


Шалена впертість Овна не знайде підтримку від стабільного і не прагне до змін Тільця. Телець бажає почуттєвих та емоційних пригод в оточенні забезпеченості та комфорту. А холодний на емоції Овен бажає подій та активного життя. Йому стане нудно з Тельцем. Психологи також натякають, що Овен почне поглядати на сторону.


Нагадаємо, раніше стало відомо, які знаки Зодіаку володіють магічними здібностями.


Також Знай.UA писав про знаки Зодіаку, які краще за всіх уміють брехати.


Знай.UA розповідав про знаки Зодіаку, які є енергетичними вампірами