Коли твої форми розміру "плюс", потрібно бути подвійно обережною з вбранням, адже найменша помилка може зіпсувати весь ваш образ та показати надто багато і не накращі сторони. Про це, як ніхто інший, добре знає модель-пампушка Ешлі Грем, яка не соромиться показувати свою фігуру, яка далека від "еталонної".

Незважаючи на те, що дівчина часом робить помилки, збираючи свій образ, іноді все ж таки їй вдається почути позитивні відгуки в свою сторону від модних критиків. Так сталося і на премії Fashion Media Awards видання Daily Front Row.

модель

На заході 30-річна Грем з'явилася у розкішній чорній сукні-бюстьє, яке підкреслило пишні груди моделі і її тонку талію. Свій образ Грем доповнила великими сережками, елегантно укладеним волоссям і босоніжками на високому каблуці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Присутні та критики цього разу похвалили вибір моделі, відзначивши, що фасон ідеально підкреслює всі її "плюси" та приховує те, чого не варто виставляти на показ.

Нагадаємо, відома модель плюс-сайз і активістка руху #EffYourBeautyStandards (рух закликає повних дівчат, не соромлячись, викладати в мережу фотографії свого тіла) Тесс Холлідей стала обличчям популярного глянцю Cosmopolitan.

Як повідомляв Знай.ua, модель-пампушка Ешлі Грем закликає усіх жінок не соромитися свого тіла та вести активний спосіб життя, не дивлячись ні на що. Вага моделі plus-size Ешлі Грехем більше 90 кілограмів, але для неї це не проблема. В її Instagram з'явилося фото, на якому неозброєним поглядом можна побачити целюліт на стегнах, а також нерівності шкіри. Але хіба це причина для Ешлі відмовлятися від знімків в білизні від Dior і псувати собі настрій?

Також Знай.ua писав, що відома російська співачка та екс-солістка гурту "Блестящие" Анна Семенович була прооперована в одній із московських клінік. Їй провели операцію на грудях.