У понеділок, 3 вересня, в рамках Ukrainian Fashion Week, який проходив у Києві, дизайнерський дует CHUYKO представив оригінальну осінню колекцію светрів ручної роботи.

Суть бренду в тому, щоб бути не тільки красивим, а також максимально близьким до природи і носити комфортні речі.Саме тому головним елементом презентації колекції стали троянди.

Так, українські дизайнери на Ukrainian Fashion Week організували цікаву інсталяцію – вони посадили манекени на стіл, поклали на підлогу, поставили в природних позах в своїх нарядах і додали до цього безліч квітів. Троянди розміщувалися на місці голів, рук і просто поверху деяких елементів гардеробу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше повідомлялося, що нещодавно українські зірки показали стильні наряди на відкритті найяскравішої і наймоднішої події осені - Ukrainian Fashion Week-SS19.

Так, тиждень української моди почався з показу дизайнера Лілії Літковської, на який прийшли безліч моделей, дизайнерів, артистів та інших відомих людей.
Королевою балу під час події явно стала Василіса Фролова. Зірка вийшла на публіку в темно-фіолетовій сукні і відкритою спиною, а доповнила образ чорними туфлями з маленьким каблуком kitten heels і невеликою сумочкою.

Василіса Фролова

Заступник міністра аграрної політики і продовольства України Ольга Трофимцева також виглядала чарівно - плаття-сліп у клітинку, подовжений піджак, золоті туфлі-човники, сумка і аксесуари в тон зробили свою справу.

Нагадаємо, що відома модель плюс-сайз і активістка руху #EffYourBeautyStandards (рух закликає повних дівчат, не соромлячись, викладати в мережу фотографії свого тіла) Тесс Холлідей з'явилася на обкладинці журналу Cosmopolitan.

Як повідомляв портал Знай.uа, відома американська актриса і модель Брук Шилдс посміхається мільйонам людей з обкладинок глянцевих журналів і телеекранів, а тепер вперше розповіла шанувальникам історію з дитинства про яку мовчала довгі роки.

Також портал Знай.uа писав, що популярна plus-size модель Ешлі Грем здивувала своїх шанувальників новими фотографіями в дуже відвертій білизні і яскравих купальниках.