Автомобільна компанія Lexus зняла рекламний ролик в Києві.
На кадрах ролика можна побачити вулиці Подолу, Поштову і Софійську площу, а також Хрещатик. На відео накладена графіка, яка перетворює київські локації в футуристичний місто.

Режисером ролика став Люк Хуксхем. Спецефектами займалася українська продакшн-студія Radioaktive Film, відома роботою над рекламними роликами і кліпами для виконавців Coldplay, Hurts та інших.
У зйомках взяли участь танцюристи українського колективу Apache Crew.

Раніше повідомлялося, що не так давно в Нью-Йорку відбулася церемонія нагородження престижної премії MTV Video Music Awards. У підсумку кращим танцювальним кліпом назвали відео шведський діджей Avicii, який помер 20 квітня, і популярної співачки Рити Ори. Варто відзначити, що зйомки кліпу на пісню під назвою Lonely Together відбувалися в столиці України.
Так, кліп вже встиг набрати 111 мільйонів переглядів на Youtube.
Відеоролик, над яким працювала студія Kiev Postproduction, зняли ще в 2017 році. І ось 21 серпня 2018 року його визнали найкращим танцювальним кліпом року. На кадрах можна побачити Рибальський міст, Ботанічний сад імені Гришка і парк Перемоги.
Кліп номінований в категоріях "Краще танцювальне відео" і "Кращі візуальні ефекти".
Крім того, героями відео стали український музикант Артем Угодніков з проектів Alloise та Dvoe разом зі своєю дружиною Аліною.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


Нагадаємо, Антитіла показали шматочок нового кліпу.
Відомо, що це дуже довгоочікувана прем'єра після "TDME". Сингл стане другою роботою майбутнього альбому, реліз якого запланований на осінь цього року.

Як повідомляв раніше "Знай.іа", що культова британська група зняла кліп у Києві.


Також "Знай.іа" писав, що відомий репер зняв кліп на тлі Батьківщини-матері.