Сьогодні, 13 вересня професійне свято відзначають працівники IT-сфери. Не дивлячись на те, що професія програміста відносно молода, кількість працівників в IT-сфері дуже стрімко зростає. Тому сьогодні варто привітати всіх, хто працює програмістом, і побажати їм менше багів в їх нелегкій справі!

Дата 13 вересня була вибрана не просто так. Свято припадає на 256 день року, а саме число – 256 – символічне, адже цьому числу відповідає кількість чисел, яку можна представити у вигляді одного 8-бітного байта – одиниці вимірювання пам'яті.

Якщо навіть дата свята оригінальна, вітання теж повинні бути саме такими! Навіть якщо програмісти у вашій компанії часто роблять вам боляче і через них у вас час від часу відвалюються функції сайту.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Найкращі привітання з Днем програміста

Вітаємо всіх володарів програмного коду з професійним святом — Днем програміста! Нехай ваше життя будується тільки на позитивних моментах, добрих побажаннях, підтримки і любові друзів і рідних!

Програмістам в їх свято бажаємо, щоб серйозність їх роботи не залишала на світлих обличчях ні тіні зморшок і втоми. Радійте життю, навіть якщо осінь не часто балує сонцем. Хай сонячне світло вам замінять посмішки друзів!

Талановиті програмісти, бажаємо вам, щоб миші були слухняними, клавіші відгукувалися на найменший дотик ваших впевнених пальців, монітори не засліплювали, а куллер завжди охолоджував розпалений роботою розум. Успіхів вам і великих звершень!

Любителі шкіряних крісел, міцної кави, ергономічних мишей і комфорту, наші програмісти! Покиньте офісний затишок сьогодні і отримайте насолоду від теплих осінніх сонячних променів разом з колегами, друзями та коханими. Нехай робота почекає!

Обдаровані професіонали своєї справи, програмісти! У ваше свято зберіть друзів і закотивши бенкет! Нехай осінь порадує чудовою погодою і дозволить вам поніжитися в променях сонця, вбираючи сили на всю робочу зиму! Щастя вам, удачі та любові!

Нагадаємо, українські програмісти вразили новою розробкою.

Раніше Знай.иа писали цікаві факти про дискових телефонах.

Знай.иа писав про те, що українські програмісти перехопили космічні дані з військових супутників РФ.